Lieckalniņa, Sadauska un Silova hokejā demonstrē modi. FOTO
Kamēr hokejista Sanda Ozoliņa mīļotā sieviete Anna Lieckalniņa demonstrēja mākslīgas kažokādas puskažoku, dzejniece un žurnāliste Maija Silova dižojās ar dārgu dabīgas zvērādas kažoku.
Slavenības
2013. gada 9. februāris, 14:10

Lieckalniņa, Sadauska un Silova hokejā demonstrē modi. FOTO

Jauns.lv

Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmos mačus „Arēnā Rīga” klātienē vēroja tūkstošiem līdzjutēju, tostarp arī Latvijas izlases hokejistu mīļotās un citas pašmāju prominences.

Turēt īkšķus par Latvijas hokeja izlasi devās daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis. Viņu vidū bija Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ar ģimeni, bijušais valsts prezidents Guntis Ulmanis, ekspremjers Aigars Kalvītis, miljonāri Gunārs Ķirsons, Jānis Kols un citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Dažas dāmas, ejot uz hokeja spēli, bija sevišķi glauni un stilīgi saposušās. Kamēr Latvijas izlases kapteiņa Sanda Ozoliņa līgava Anna Lieckalniņa sildījās mākslīgās kažokādas mētelī, modes žurnāliste un dzejniece Maija Silova priekšroku deva spožam zvērādas puskažokam. Savukārt miljonāre Benita Sadauska uz VIP ložu defilēja pelēkās ādas biksēs, virs baltās virsjakas uzvilkusi pelēku mēteli, bet modīgajiem brūnajiem zābakiem dāma bija pieskaņojusi košu lapsādas apkakli. Spēles starplaikos arēnas kafejnīcā pārējie līdzjutēji varēja novērot, ka ne mazāk eleganti bija tērpušās hokejistu Jura Štāla, Miķeļa Rēdliha un Laura Dārziņa laulātās draudzenes Baiba, Līva un Lelde, kas demonstrēja gan glaunus mētelīšus, gan stilīgus zābakus.

Kasjauns.lv, Foto: Mārtiņš Ziders, Edgars Kalmēns