Pikanti FOTO. Puspliks Rešetins un Ķesteris! Ieskats komēdijas "Svingeri" aizkulisēs
Īstas svingeru attiecības – aktieri Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka un Jurijs Djakonovs – iejutušies lomās filmā “Svingeri”.
Slavenības
2016. gada 18. oktobris, 13:50

Pikanti FOTO. Puspliks Rešetins un Ķesteris! Ieskats komēdijas "Svingeri" aizkulisēs

Jauns.lv

Gada nogalē kinoteātros pirmizrādi piedzīvos latviešu komēdija „Svingeri”, kuru uzņēmis producents Andrejs Ēķis un dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce. Lūk, kadri no filmas uzņemšanas laukuma, kurā mīlētāju lomās iejutušies gan Latvijā pazīstami un iemīļoti aktieri, gan jaunie talanti!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Komēdijā „Svingeri” septiņos sarežģītos tēlos iejutušies aktieri Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs un pazīstamais mūziķis Jānis Jubalts. Kadri no filmas tapšanas procesa ļauj ieskatīties attiecību peripetijās, kas atspoguļosies uz lielā ekrāna ar kārtīgu devu humora un erotikas. Filmas veidotāji neslēpj, ka sabiedrības reakciju grūti paredzēt – sekss latviešu kino nav bieža tēma, un filmas sižeta pamatā būs tieši varoņu vēlme pēc flirta – vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

 

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto