Slavenības bēg no mūžīgās ziemas uz siltajām zemēm. Pludmales FOTO
Heidija Kluma, Patriks Švarcenegers, Marks Pols Goselārs un Serēna Viljamsa.
Slavenības
2013. gada 3. aprīlis, 04:27

Slavenības bēg no mūžīgās ziemas uz siltajām zemēm. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Pagalam apnikusi tā ziema un ciklons, kas saldē mūs ar pavasarim nebijušu aukstumu! Daudzas slavenības šobrīd devušās baudīt saulīti uz silto zemju kūrortiem – Meksiku, Brazīliju, Sentbārtu, Oahu un Maui.

Tīņu zvaigznīte Ešlija Tisdeila kopā ar mīļoto puisi Kristoferu Frenču devusies uz saulaino Kabo San Lukasas kūrortu Meksikā. Pāris lielāko daļu dienas pavadīja pie viesnīcas baseina un divvientulībā savā numuriņā, nemaz nedodoties skatīt kūrorta skaistākās vietas.

Arī aktieris Vinss Vons devies uz Meksiku. Viņš kopā ar sievu Kailu Vēberi un divus gadus veco meitiņu Loklinu brīvdienām izvēlējies Puerto Vallartas kūrortu.

Savukārt supermodele Heidija Kluma ar visiem četriem bērniem un mīļoto vīrieti Mārtinu Kristenu atpūtai izvēlējusies Oahu salu Havaju salu arhipelāgā.

Lai gan Maiami ir silts laiks visu cauru gadu, Arnolda Švarcenegera dēls Patriks ar ģimeni un draugiem devies baudīt okeāna viļņus Maui salā. Arī aktrise Hale Berija ar meitu Nālu un līgavaini – franču aktieri Olivjē Martinesu – relaksējas siltajā Maui.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press