1dienas
19stundas
26minūtes
30sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tā Aija Andrejeva un citi koristi līksmo! Atraktīvākie „Koru karu” ballītes fotomirkļi. FOTO
Lielvārdes kora vadītāja, dziedātāja Aija Andrejeva kopā ar savu kori devās atraktīvās dejās. Lielvārdieši jau uz koncertu bija safrizēti ar kuplām frizūrām, tad nu mati gāja pa gaisu ne vien koncertā, bet arī ballītē.
Slavenības

Tā Aija Andrejeva un citi koristi līksmo! Atraktīvākie „Koru karu” ballītes fotomirkļi. FOTO

Jauns.lv

Pēc krāšņajiem priekšnesumiem, TV šovā „Koru kari 3” atgriešanās raidījuma koncertā, koristi kopā ar saviem koru vadītājiem un žūrija locekli, diriģentu Edgaru Vītolu devās ballēties bārā „Pie Labvēlīgā Tipa”.

Tā Aija Andrejeva un citi koristi līksmo! Atraktīv...

Lai arī atgriešanās raidījumā, no izbalsotajiem koriem, noskaidrojās tikai viens koris, kurš dalību šovā turpinās, tālāk netikušie koristi nebēdāja, bet kuplā pulkā apmeklēja ballīti klubā „Pie Labvēlīgā Tipa”. Tā bija iespēja neformālā gaisotnē vēl reizi kopā pavadīt laiku, uzdziedāt karaoke, kā arī griezties dejās.

Daudziem koristiem līdzi devās arī viņu vadītāji. Kopā ar lielvārdiešiem ieradās dziedātāja Aija Andrejeva, ar cēsiniekiem dziedātājs Marts Kristians Kalniņš, ar rēzekniešiem dziedātājs Normunds Zušs un ar rīdziniekiem Māra Upmane-Holšteine. Tāpat ballītē kora dalībnieku vidū iejutās arī žūrijas loceklis, diriģents Edgars Vītols.

Kā koristi atpūtās ballītē, skatiet galerijā!

„Koru karu” ballīte pēc atgriešanās raidījuma

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica