Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Prāta Vētra" spēlēs leģendārajā Glastonberijas festivālā
"Prāta vētra" uz skatuves kāps sestdien, 29.jūnijā, pusdienlaikā.
Slavenības

"Prāta Vētra" spēlēs leģendārajā Glastonberijas festivālā

Jauns.lv

Latvijas mūzikas grupa "Prāta vētra" piedalīsies šā gada Glastonberijas festivālā un uz skatuves kāps vienā dienā ar britu roka leģendu "The Rolling Stones", šodien vēsta laikraksts "Diena".

"Prāta Vētra" spēlēs leģendārajā Glastonberijas fe...

"Prāta vētra" uz skatuves kāps sestdien, 29.jūnijā, pusdienlaikā. Latvijas grupas uzstāšanās paredzēta uz otrās lielākās festivāla skatuves "The Other Stage".

Latvijas mūzikas grupu uz pazīstamo festivālu uzaicinājis viens no tā programmas veidotājiem Mārtins Elborns, kurš iepriekš pāris reizes bijis "Prāta vētras" koncertos, vēsta laikraksts.

"Prāta vētras" preses pārstāve Guna Zučika klāstīja, ka Elborns pagājušā gada augustā Rīgā, "Skonto" stadionā, apmeklēja grupas Latvijas koncerttūres "Vēl viena klusā daba" noslēguma koncertu un pēc tā uzaicināja "Prāta vētru" uzstāties Glastonberijas festivālā.

170 000 biļešu uz šī gada festivālu, kas norisinās piena lopu fermā Anglijas dienvidrietumos, tika izpārdotas mazāk nekā divu stundu laikā.

Līdz šim apstiprināti aptuveni 200 izpildītāji, kuru vidū ir folkroka grupa "Mumford & Sons", rokgrupa "Arctic Monkeys" un dziedātājs Elviss Kostello.

LETA, Foto: Ieva Čīka/LETA