Ar vērienīgu ballīti hokejisti, TV zvaigznes un citas slavenības atklāj Vecrīgas klubiņu. FOTO
Ballītes viesi – hokejisti Mārtiņš Grudmanis (no kreisās), Ģirts Ankipāns un Normunds Sējējs satikuši basketbolistu Robertu Štelmaheru (otrais no labās), kurš nu ir BK „Ventspils” treneris.
Slavenības
2013. gada 20. aprīlis, 18:55

Ar vērienīgu ballīti hokejisti, TV zvaigznes un citas slavenības atklāj Vecrīgas klubiņu. FOTO

Jauns.lv

Pēc rekonstrukcijas atklāts populārais Vecrīgas klubs „Madhouse”, un tās atklāšanas ballīte 19. aprīļa naktī pulcēja daudzas Latvijā pazīstamas slavenības – hokejistus, basketbolistus, TV zvaigznes, mūziķus, šovbiznesa pārstāvjus un citus.

Klubs pēc rekonstrukcijas piedzīvojis vairākas pārmaiņas – piemēram, izveidota jauna spoguļzāle, bet interjers būs mainīgs, jo pa dienu klubs piedāvās ieturēt maltīti gaumīgā restorānā, bet vakarā tas pārvētīsies par kaislīgu ballīšu vietu. Un ne velti kluba jaunais moto ir -  „Taste it at day,get dizzy at night” jeb „Baudi dienā, reibsti vakarā!”

Kluba nu jau bijušais īpašnieks Kaspars Krištopans uz atklāšanas balli bija aicinājis īpaši lūgtos viesus. To vidū bija vairāki hokejisti, piemēram, Ģirts Ankipāns, Mārtiņš Grundmanis Rīgas „Dinamo” ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ar sievu Laini, HK Rīga treneris Aigars Cipruss, bijušie basketbolisti, kā Roberts Štelmagers, Edgars Šneps, Mārtiņš Bondars, Kaspars Vecpuisis, TV zvaigznes – Maija Rozīte-Krištopane, Māris Grigalis, kā arī bijušais TV žurnālists Jānis Domburs un citi.

Kā notika ballīte, skatiet galerijā!

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica