46 gadus vecā franču kinozvaigzne demonstrē lielisku augumu. FOTO
Itāliešu aktrises Monikas Beluči vīrs, franču aktieris Vinsents Kasels, atvaļinājumam izvēlējies Brazīliju.
Slavenības
2013. gada 21. aprīlī, 17:43

46 gadus vecā franču kinozvaigzne demonstrē lielisku augumu. FOTO

Jauns.lv

Šarmantās itāliešu aktrises Monikas Beluči vīrs Vinsents Kasels šobrīd bauda atpūtu Riodežaneiro pludmalē. Nevar neievērot, cik lieliskā formā ir šis 46 gadus vecais franču aktieris.

46 gadus vecā franču kinozvaigzne demonstrē lielis...

Franču aktieris Vinsents Kasels (46) ir precējies ar itāliešu modeli un aktrisi Moniku Beluči (48). Viņu ģimenē aug divas meitas – Deva (8) un Leonija (2). Monikai bija 39 gadu, kad pasaulē nāca viņas pirmdzimtais mazulis.

Taču šī pāra mīlasstāsts aizsākās romāna cienīgi. Sākotnēji viņus vienoja izteikta nepatika vienam pret otru. Monika Beluči domāja, ka Vinsents Kasels ir pārāk augstprātīgs, savukārt viņš bija pārliecināts, ka sastapis tikai kārtējo modeli, kas iedomājas, ka var būt aktrise.

„Tā pavisam noteikti nebija iemīlēšanās no pirmā acu uzmetiena. Patiesībā tieši pretēji — man viņš ļoti nepatika,” atceras aktrise par pieredzēto filmas „L’Appartment” (1996) filmēšanas laukumā. „Es pie sevis padomāju — šis puisis gan ir ļoti pretenciozs. Ko gan viņš no sevis iedomājas? Bet ar laiku mēs viens otru iepazinām labāk, un es sapratu, ka viņš nav tāds, kā man šķita pirmajā brīdī. Tā bija viņa maska, kādu viņš uzlika, izejot sabiedrībā, līdzīgi kā vairums no mums. Arī viņš man vēlāk atzinās, ka domājis, ka esmu tikai kārtējā modele, kas iedomājas, ka ir aktrise. Bet vēlāk viņš pats pārliecinājies, ka man patiešām piemīt aktrises dotības.”


Monikas Beluči vīrs Vinsents Kasels atpūšas pludmalē

Monikas Beluči vīrs Vinsents Kasels atpūšas pludmalē

Kasjauns.lv. Foto: Bulls Press