Slavenības rotā apavus labdarībai. FOTO
Projektā „Laimes ota” piedalījās vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, kas ar savu radošumu, izgreznojot apavus, piedalījās labdarības akcijā, lai palīdzētu nedziedināmi slimiem bērniem.
Slavenības

Slavenības rotā apavus labdarībai. FOTO

Jauns.lv

Nedēļas nogalē tirdzniecības centrā „Spice” pulcējās daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis, lai piedalītos labdarības projekta „Laimes ota” labdarības akcijā.

Slavenības rotā apavus labdarībai. FOTO...

Jaunais multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms Blūmanis un pasākumu vadītāja Jogita Pūpola kopā ar savu radošo komandu, pagājušās nedēļas nogalē kopā ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem darbojās labdarības akcijā, kuras laikā izgreznoja apavus. Labdarības projekta ietvaros tika radīti īpaši izgreznoti apavu modeļi, kurus katra pēc saviem ieskatiem izdekorēja slavenības, lai pēc tam tos izliktu izstādē, un ikvienam interesentam tos arī būtu iespēja iegādāties.

 Iegūtie līdzekļi tiks ziedoti biedrības „Dižvanagi” organizētajai nometnei “Mazo prinču vasara”, kas jau otro gadu pēc kārtas Grobiņas novadā pulcēs kopā nedziedināmi slimus bērnus un viņu vecākus, lai īstenotu dažādus rehabilitācijas pasākumus un sniegtu atbalstu viņu ģimenēm.

Košās un pavasarīgās krāsās izrotāja apavus kādreizējā TV šovu vadītāja Sindija Vilde.
Košās un pavasarīgās krāsās izrotāja apavus kādreizējā TV šovu vadītāja Sindija Vilde.

Slavenības izrotā apavus labdarības pasākumā

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica