Omītes pucējas pirms grandiozā vecmāmiņu konkursa fināla. FOTO
Konkursa „Vecmāmiņa 2016” dalībnieces tika frizētas, pucētas un viņas iemēģināja arī tādu lietu, kā būt par modelēm.
Slavenības
2016. gada 26. oktobris, 12:03

Omītes pucējas pirms grandiozā vecmāmiņu konkursa fināla. FOTO

Jauns.lv

Lielveikalā visu apmeklētāju acupriekšā norisinājās pārvērtību šovs, kurā Latvijas vadošie imidža speciālisti, frizieri, stilisti un dejotāji konkursa „Vecmāmiņa 2016” fināla dalībniecēm mācīja un rādīja dažādus trikus, kā izskatīties un būt vēl skaistākām, iejūtīgākām un sportiskākām.

“Šis šovs būtiski atšķīrās ar to, ka tiek veidots interaktīvs. Visi speciālisti darbojās atvērtā tipa meistarklasēs un uz vietas veica neticamas vizuālās pārvērtības ar 11 konkursa dalībniecēm, starp kurām šogad ir arī atraktīvā TV šova ”Dziedošās ģimenes” dalībniece Aija Legzdiņa. Tā bija iespēja patīkami pavadīt laiku, iegūt speciālistu kontaktus un ļoti noderīgu informāciju, kā sevi burtiski pārcelt citā līmenī”, Kasjauns.lv vēstīja pasākuma organizatore un vecmāmiņu konkursa „mamma” Elita Drāke.

Pirmo reizi konkursa “Vecmāmiņas” vēsturē jaunākās dalībnieces vecums ir 32 gadi, kas norāda uz to, ka svarīgākais ir skaists koptēls un līdzi nākošā, lieliskā pašsajūta, nevis statuss. Konkurss „Vecmāmiņa 2016” norisināsies jau decembra sākumā.

Omītes pucējas pirms konkursa „Vecmāmiņa 2016”

2016. gada oktobra nogalē lielveikalā noticis pārvērtību šovs, kurā Latvijas vadošie imidža speciālisti, frizieri, stilisti un dejotāji konkursa „Vecmāmiņa 2016” ...

gallery icon

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders