"PeR" puiši par šā vakara uzstāšanos: "Pirotehniku negaidiet - nebūs!"
Jestrie "PeR" puiši nav noskaņoti tikai iekļūt finālā. Viņi ir noskaņoti piecelt kājās visu Eiropu, uzvarot Eirovīzijas dziesmu konkursā.
Slavenības
2013. gada 16. maijs, 07:12

"PeR" puiši par šā vakara uzstāšanos: "Pirotehniku negaidiet - nebūs!"

Jauns.lv

Latvijas pārstāvju priekšnesumā Eirovīzijā ceturtdien pusfinālā gaidāms pārsteigums, atklāja Eirovīzijas projekta vadītāja Zita Kaminska.

"Mūsu numuram pirotehnika nav vajadzīga, to mēs neizmantosim, bet mums būs dažādi citi interesanti momenti, ko es vēl nevaru atklāt. Nācām ar savām iniciatīvām, un konkursa veidotāji to atbalstīja," pastāstīja projekta pārstāve, neatklājot, kādi elementi grupas priekšnesumā iekļauti papildus.

Iepriekš grupas pārstāvji sacīja, ka piesaistīta zviedru horeogrāfe Adrienne Objerna (Adrienne Åbjörna), bet Kaminska izteicās, ka puiši lēkāšot kā sienāži, kā to darījuši līdz šim.

Otrdienas vakarā noskaidrojās, ka Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa finālā iekļūst gan Lietuva, gan Igaunija.

"Mēs priecājamies par viņiem. Kā vērtējam savas izredzes? Puiši ir noskaņoti iekļūt finālā un ne tikai iekļūt, bet iet uz uzvaru. Puiši ir enerģiski un harismātiski, un tas, ka šogad ir daudz lēno dziesmu, – viņiem tiešām vajadzētu izcelties," komentēja Latvijas Televīzijas pārstāve Kaminska.

Pusfinālu pārvarēja arī Moldova, Īrija, Baltkrievija, Dānija, Krievija, Beļģija, Ukraina un Nīderlande.

Latvijas pārstāvji uzstājas otrajā pusfinālā ar pirmo numuru. Tiešraide no Malmes sāksies pulksten 22. Šoreiz par dziesmām varēs balsot arī skatītāji. Otrajā pusfinālā startē arī Albānija, Gruzija, Malta, Armēnija, Grieķija, Norvēģija, Azerbaidžāna, Ungārija, Rumānija, Bulgārija, Islande, Sanmarīno, Maķedonija, Izraēla un Šveice.

Lielais fināls notiks sestdien, 18. maijā. Tajā automātiski iekļūst Vācija, Lielbritānija, Francija, Itālija un Spānija, kā arī rīkotājvalsts Zviedrija.

BNS/Foto: EPA/LETA