Kristena Stjuarte izlādē dusmas pēc šķiršanās no Roberta Patinsona. FOTO
Pēc atkārtotas šķiršanās no Roberta Partinsona aktrise Kristena Stjuarte jūtas bēdu sagrauzta.
Slavenības
2013. gada 31. maijs, 09:51

Kristena Stjuarte izlādē dusmas pēc šķiršanās no Roberta Patinsona. FOTO

Jauns.lv

Roberts Patinsons (27) jau otrreiz aizgājis no Kristenas Stjuartes. 23 gadus vecā aktrise jūtas bezgala nomākta un šobrīd katru fotogrāfu ir gatava pasūtīt „trīs mājas tālāk”.

Pēc atkārtotas šķiršanās no drauga Roberta Patinsona aktrise Kristena Stjuarte jūtas bēdu sagrauzta. Auto stāvvietā Holivudā viņa redzēta ievērojami izkāmējusi un ļoti sadrūmusi. Ieraugot, ka viņai tiek pievērsta vēl papildus uzmanība no neatlaidīgo paparaci puses, sirdssāpju māktā aktrise parādīja tiem rupjo vidējā pirksta žestu. Kristena turpināja to rādīt visu ceļu, ko autostāvvietā mēroja līdz savai mašīnai. Aktrises dusmas „tika” ne tikai sensāciju medniekiem, bet arī nejaušiem garāmgājējiem.

Pērn pēc neuzticības skandāla Roberts Patinsons piedeva Kristenai Stjuartei dēku ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” precēto režisoru Rūpertu Sandersu. Lai gan īsi pēc skandāla nākšanas atklātībā pāris izšķīrās, drīz vien, Kristenai par lielu atvieglojumu, abi salaba.

Taču jau Roberta 27. dzimšanas diena, 13. maijā, bija kā zīme, ka abu attiecības ir iestājusies plaisa. Kristena no sirds vēlējās sarīkot mīļotajam jautru dzimšanas dienas ballīti. Viņa bija uzaicinājusi draugus un iecerējusi burziņu pie peldbaseina. Pēdējā brīdī Roberts pārdomāja un pavēstīja, ka nevēlas lielas svinības un savā jubilejā grib aiziet ar čomiem uz bāru. „Kristena vēlējās Roba dzimšanas dienu pavadīt kopā un jutās tā it kā viņš būtu iedevis kurvīti,” norādīja kāds no draugiem. „Viņa bija sarūpējusi Robam torti un pārsteigumus. Šķita, ka draugs par to nav pateicīgs. Robs tikai apgalvoja, ka nevēlas būt uzmanības centrā. Esmu pārliecināts, ka viņi situāciju atrisinās. Kristena neprātīgi mīl Robu, bet dažreiz viņu piemeklē sajūta, ka šajās attiecībās trūkst balansa.”

Taču nesen kā redzēts, ka Roberts no jauna izvācas no mājām, kur mitinājās kopā ar Kristenu. Baumo, ka šķiršanās iemesls bijis mobilā tālruņa īsziņa. Roberts juties bezgala sarūgtināts, kad ieraudzījis, ka Kristena aizvien uztur kontaktus ar Rūpertu Sandersu un viņš tai atsūtījis īsziņu.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press