Pat Zatlers stāv rindā uz Galantes koncertu! FOTO
Valdis un Lilita Zatleri rindā uz Ineses Galantes koncertu Rīgas domā.
Slavenības
2013. gada 11. jūlijs, 15:21

Pat Zatlers stāv rindā uz Galantes koncertu! FOTO

Jauns.lv

9. jūlijā Rīgas Domā notika izcilās latviešu operdziedātājas Ineses Galantes un ērģelnieka Aivara Kalēja koncerts. Lai tiktu uz to, Galantes talanta cienītāji pat stāvēja garā rindā. Ļaužu vidū bija neviena vien prominence, tostarp arī Latvijas eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri.

Koncerts „The Soul of Riga” notika, ieskandinot gaidāmo Ineses Galantes fonda rīkoto festivālu „Summertime - aicina Inese Galante”. Koncertā līdzās Galantes iemīļotākajiem komponistiem Georgam Frīdriham Hendelim, Johanam Sebastianam Baham, Antonio Vivaldi un citiem agrāku laikmetu komponistiem bija iespēja arī dzirdēt romantiķu melodijas.

Koncertprogramma spēja aizkustināt visdažādāko mūzikas žanru un stilu cienītājus. Ļaudis pat stāvēja garās rindās, lai iekļūtu Rīgas Domā. Starp koncerta apmeklētājiem bija arī Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, ekspolitiķis Kārlis Leiškalns ar kundzi Anitu Leiškalni, ārvalstu diplomāti, uzņēmēja Benita Sadauska, plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis, Gunta Līdaka, Valters Krauze, Lita Beiris un Guntis Gailītis, Jevgeņijs Gombergs un citi.

Savukārt pēc koncerta notika pieņemšana viesnīcā Grand Palace Hotel, kur Inese Galante tikās ar koncerta viesiem.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders