Slavenības
2013. gada 14. jūlijs, 11:30

31 gada vecumā pēkšņi miris seriāla "Radīti skatuvei" zvaigzne

Jauns.lv

Jauniešu muzikālā seriāla "Radīti skatuvei" ("Glee") zvaigzne kanādiešu aktieris Korijs Monteits 31 gada vecumā atrasts miris viesnīcas istabā Vankūverā, paziņoja vietējā policija.

Policija norādīja, ka Finna Hadsona lomas atveidotāja nāves apstākļi numurā viesnīcas "Fairmont Pacific Rim Hote" 21.stāvā pagaidām nav skaidri, bet vardarbīgas nāves iespēja netiek pieļauta, vēstīja raidsabiedrība CNN.

Vankūveras policijas priekšnieka vietnieks Dugs Lepārs  norādīja, ka aktiera mirstīgās atliekas atrada viesnīcas darbinieki, kas iegāja numurā pēc tam, kad viņš paredzētajā laikā viesnīcu nepameta.

Viņš norādīja, ka iepriekš Monteits devies izklaidēties ar vairākiem cilvēkiem un pašlaik šie cilvēki tiek iztaujāti. Monteits aprīlī rehabilitācijas centrā sāka ārstēšanos no narkotiku atkarības.

Viņš godīgi ir atzinis savas problēmas ar apreibinošām vielām. 2011.gadā žurnālam "Parade" viņš stāstīja, ka narkotikas lietot sāka 13 gadu vecumā, bet pirmo reizi uz rehabilitāciju devās 19 gadu vecumā pēc mātes un draugu spiediena.

Monteits "Radīti skatuvei" filmējās kopš muzikālās komēdijas pirmsākumiem 2009.gadā.

2011.gadā viņš ieguva balvu "Teen Choice" kā labākais komēdiju aktieris.


BNS, Foto: Bulls Press