Ķirsons ar Krūmiņu kārtīgi pabaro aktierus. FOTO
„Ķirsons Māja” saimnieks Gunārs Ķirsons ar draugu, biznesa partneri Jūliju Krūmiņu svin savas jaunās ēdināšanas vietas izveides atklāšanu.
Slavenības
2013. gada 18. jūlijs, 12:41

Ķirsons ar Krūmiņu kārtīgi pabaro aktierus. FOTO

Jauns.lv

Gunāra Ķirsona jaunā veikala un bistro „Ķirsons Māja” atklāšanas svinībās galds bija bagātīgi klāts un produkciju viesiem lūdza pat ņemt līdzi uz mājām. Atklāšanas pasākumā visplašāk bija pārstāvēts aktieru korpuss, kas visu vakaru izklaidēja viesus un arī paši našķojās ar dažādiem labumiem.

Visu pasākuma laiku ar dziesmām „Skroderdienu” noskaņās viesus izklaidēja aktieri – Jānis Skanis, Voldemārs Šoriņš, Zigurds Neimanis, Indra Burkovska, mūziķis Andris Daņiļenko un citi. Viesi nesteidzīgi baudīja Ķirsona sarūpētos ēdienus, kā arī namatēvs viesiem lūdza ņemt līdzi produkciju, kas redzama veikala vitrīnās, lai pacienātu savus mājiniekus.

Uzņēmēju jaunā bistro atklāšanā sveica daudzi zināmi cilvēki, tostarp Latvijas Nacionālā teātra aktieri Ģirts Jakovļevs un Uldis Dumpis ar ģimenēm, akciju sabiedrības „Latvijas Gāze” prezidents Adrians Dāvis, pavāri Mārtiņš Rītiņš un Lauris Aleksejevs ar bērniem un citi.

„Ķirsons Māja” ir izvietota divos stāvos, vienu no kuriem aizņem gaļas un kulinārijas veikals, bet otru ātrās ēdināšanas restorāns jeb bistro.

Drauga, Gunāra Ķirsona ideju atbalstīja arī uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš. „Gunārs ir malacis. Tā ir ļoti laba ideja, jo viņš pats to produkciju ražo, un patērētājam pie viņa iegādāties sanāk lētāk, nekā pārpirkt ar milzu uzcenojumu veikalos. Turklāt te tirgo kvalitatīvu pārtiku. Tādi projekti, kas labu dara visiem, ir jāatbalsta,” teic Krūmiņš.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders