„Zodiaks” priecē „Positivus” festivāla apmeklētājus
Festivāls “Positivus” apvieno arī grupu “Zodiaks”, kurai izpildīt leģendāros skaņdarbus talkā nāk Zigfrīds Muktupāvels ar vijoli.
2013. gada 19. jūlijs, 23:53

„Zodiaks” priecē „Positivus” festivāla apmeklētājus

Jauns.lv

Uz festivālu „Positivus” ir sabraukuši kupls skaits apmeklētāju. Līksmība valda gan koncertu teritorijā, gan telšu pilsētiņā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Festivāla apmeklētāji labprāt izbauda piedāvātos izlaides pasākumus – ir atraktīvi un piedalās visdažādākajās atrakcijās, mielojas ar gardajiem ēdieniem, pastaigājas gar jūras krastu, kā arī aprūpē savu teritoriju telšu pilsētiņā. Tur līdz pat vēlam vakaram apmeklētāji ierīko savas guļamvietas, spēlē spēles, sadziedas un dažas atgūst spēkus pēc garā ceļa. Daudz apmeklētāji ir ieradušies no Igaunijas. Kā portālam Kasjauns.lv pastāstīja viesi, viņiem „Positivus” ir labākais veids, kā pavadīt nedēļas nogali. Citi uz festivālu brauc vairākus gadus, un aicina savā kompānijā arvien jaunus kolēģus un draugus.

Pasākumam ļaudis ir rūpīgi gatavojušies, un zina, ka arī pasākuma trešajai dienai pietiks spēka un enerģijas ballēties.

Kā galvenais pirmās dienas koncerts izvērtās leģendārās latviešu grupas „Zodiaks” uzstāšanās. Jaunajā sastāvā grupa muzicē tikai otro reizi, bet ir patiesi lepni, ka vasaras nozīmīgākajā festivālā var uzstāties tik lielas auditorijas priekšā.

Palēnām pildās festivāla „Positivus” teritorija Salacgrīvā

gallery icon
15

 

Salacgrīvā notiekošā festivāla „Positivus” telšu pilsētiņa

gallery icon
47

Tomass Hendriks Ilvess festivālā „Positivus”

gallery icon
24


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders