Kur Jūrmalā apmetušās Krievijas slavenības? FOTO
Gan seksīgā dziedātāja Anija Lorak, gan pieredzējušais estrādes mākslinieks Valērijs Ļeontjevs, esot Jūrmalā, izvēlējušies apmesties viesnīcā „Lielupe”, kur luksus apartamenti uz nakti maksā 281 eiro.
2013. gada 25. jūlijs, 20:29

Kur Jūrmalā apmetušās Krievijas slavenības? FOTO

Jauns.lv

Kamēr slavenais spāņu dziedātājs Hulio Iglesias „Jaunā viļņa” laikā apmeties Rīgā, vairums Krievijas šovbiznesa spīdekļu nakšņo Jūrmalas viesnīcās.

Kupla slavenību plejāde šai nedēļā uzturas Jomas ielā esošajā viesnīcā „Jūrmala SPA”, kur standarta numurs uz nakti maksā aptuveni 130 eiro, bet luksus apartamenti 281 eiro. Patlaban gan teju visi numuriņi uz „Jaunā viļņa” laiku ir rezervēti.

Šajā viesnīcā iekārtojušies dziedātāji Josifs Kobzons, Ļevs Lešķenko, Sergejs Lazarevs, Nikolajs Rastargujevs, šovmenis Aleksandrs Reva un citi.

Vairākas slavenības, tostarp Valērijs Ļeontjevs, Anija Loraka, Irina Dubcova, Aleksandrs Buinovs, Alesandro Safina un leģendārais itāļu dziedātājs Toto Kotunjo nakšņošanai izvēlējušies viesnīcu „Lielupe”. Tur standarta numuriņa aptuvenā maksa ir 188 eiro, savukārt luksus apartamenti – no 250 eiro par nakti.

Ir zvaigznes, kas devušas priekšroku mazākām un omulīgākām Jūrmalas naktsmītnēm. Piemēram, Valērijs Meladze, kā arī Andželika Varum ar vīru Leonīdu Agutinu, tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz apmetušies viesnīcā „Selavie”, kur par aizvadītu nakti jāmaksā ap 400 eiro.


Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs, Ieva Čīka/LETA, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva