Slavenības "Jaunajā vilnī" nosvin zivju dienu. FOTO
Humorists Aleksandrs Reva kļuva par īstu zivju dienas ballītes spīdekli.
Slavenības

Slavenības "Jaunajā vilnī" nosvin zivju dienu. FOTO

Jauns.lv

„Jaunā viļņa” laikā Jūrmalā un tās apkārtnē notiek neskaitāmas ballītes, kur kopā pulcējas Krievijas šovbiznesa zvaigznes un latvju VIPi. No līdzšinējām ballītēm visjestrākā un apmeklētākā bija zivju dienas svinēšana Biolar īpašnieka Jurija Daņilko īpašumā Ragaciemā.

Slavenības "Jaunajā vilnī" nosvin zivju dienu. FOT...

Šogad zivju dienas sirsnīgā ballīte svinēja savu desmitgadi un pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu. Pēc aptuvenām aplēsām un ballīti ieradās aptuveni 300 viesu, kuru vidū bija gan šovbiznesa pārstāvji, gan Latvijas un Krievijas politiķi un uzņēmēji.

Švbiznesu pārstāvēja, piemēram, „Comedy club” dalībnieks Aleksandrs Reva, dziedātāli Oļegs Gazmanovs, Arkādijs Ukupniks, Vladimirs Vinokurs, Nikolajs Rastorgujevs. Turpat varēja sastapt arī leģendāro hokeja vārtsargu Vladislavu Tretjaku, Krievijas Federācijas vēstnieku Latvijā Aleksandru Vešņakovu un citus. Savukārt Latvijas pusi pārstāvēja Saeimas priekšsēdētāja biedrs Andrejs Klementjevs, bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs, mājas saimnieks Jurijs Daņilko un citi.

Mielasts šoreiz bija sagatavots godam. Ballīte uz galdiem netrūka nekā – bija gan kūpināts zutis, gan garneles, vēži un daudz citu ūdens iemītnieku delikatešu.

"Jaunajā vilnī" nosvin zivju dienu

"Jaunajā vilnī" nosvin zivju dienu

Festivāla „Jaunais vilnis” trešā diena

Festivāla „Jaunais vilnis” trešā diena

Kasjauns.lv/ Foto: Kristīna Bogatirjova