„Jaunā viļņa” glamūrs, stils un bezstils. FOTO
„Jaunā viļņa” ceturtajā koncertā Leonīda Agutina radošā vakara viešņas bija saposušās cita par citu greznāk, krāšņāk un izaicinošāk.
2013. gada 27. jūlijā, 10:54

„Jaunā viļņa” glamūrs, stils un bezstils. FOTO

Jauns.lv

„Jaunā viļņa” ceturtajā koncertā mirdzēja ne tikai Krievijas šovbiznesa spīdekļi, bet arī turīgie viesi, kas cits citam izrādīja savus ekskluzīvos, modernos un greznos tērpus gan no pasaulslavenu modes namu jaunākajām kolekcijām, gan privāti šūdinātus.

„Jaunā viļņa” glamūrs, stils un bezstils. FOTO...

Tuvojoties jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2013” noslēgumam, piektdien, 26. jūlija vakarā norisinājās iecienītā Krievijas dziedātāja Leonīda Agutina, kurš nesen nosvinēja 45 gadu jubileju, autorvakars.

Viņš un citi Krievijas šovbiznesa pārstāvji izpildīja populārākas dziesmas. Koncertā Dzintaru koncertzālē vienkopus pulcējās arī daudzas Krievijas šovbiznesa zvaigznes – Valērija, Dima Bilans, Larisa Doļina, Sergejs Lazarevs, Valērijs Meladze, Igors Nikolajevs un citi.

Ejot klausīties Leonīda Agutina zināmākos hitus, gluži kā īstā modes skatē, daudzas viešņas žilbināja ar krāsainām, spīdīgām, košām kleitām un tām lieliski vai mazāk veiksmīgi pieskaņotām somiņām. Ejot pa bruģi uz VIP ložu vai skatītāju zāles pirmajām rindām, daudzas „Jaunā viļņa” apmeklētājas skatienu bija „piekalušas” zemei, raugot, lai uz nelīdzenās virsmas neapskādētu savas simtiem un pat tūkstošiem ASV dolāru vērtās augstpapēžu kurpes.

Nenoliedzami, arī šoreiz vērienīgajā Jūrmalas festivālā elegantu, stilīgu un teicami saskaņotu pāru vidū neizpalika arī īstas stila katastrofas...

Konkursa „Jaunais vilnis” ceturtā diena

„Jaunā viļņa” efektīgāko dekoltē īpašnieces gozējas Dzintaros

„Jaunā viļņa” efektīgāko dekoltē īpašnieces gozējas Dzintaros

"Jaunā viļņa" otrā diena

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, Eduards Paņičevs