Viesu vidū bija aktieris Juris Žagars ar sievu Trūdiju Kītu, publicists Ilmārs Šlāpins, restorāna „Burkāns” saimnieks Arnis Bikšus, pavārs Endijs Bērziņš, uzņēmējs Viesturs Koziols ar ģimeni un daudzi citi. Viesus sagaidīja restorāna saimnieks, uzņēmējs Aigars Rostovskis ar ģimeni, pasākumu vadīja aktieris Normunds Laizāns, bet ar īpašu mūzikas programmu viesus izklaidēja Denis Paškevičs un Jolanta Gulbe Paškeviča.
Restorāna koncepcija atbilst slow food filozofijai – vietējais, dabiskais, sezonālais un tradicionālais pretstatā ķīmiskajam, bezpersoniskajam un globālajam.
Šeit ir pieejams īpašs piedāvājums svaigēdājiem, bet gana plaša ir arī termiski apstrādāto (tostarp arī gaļas) ēdienu ēdienkarte. Restorāna šefpavārs ir Pāvels Skopa, kurš sola palutināt pašu prasīgāko gardēžu garšas kārpiņas.
Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica