Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Cik Parisa nopelnīja Jūrmalā? FOTO
Parisa Hiltone„Comedy Club” ballītē Jūrmalā, pildot dīdžeja pienākumus.
Slavenības

Cik Parisa nopelnīja Jūrmalā? FOTO

Jauns.lv

Kļuvis zināms, cik samaksājuši TV šova „Comedy Club” 10 gadu jubilejas svinību rīkotāji, uzaicinot uz Latviju pazīstamo sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni. Viņa Latvijā pavadīja vienu dienu, nospēlēja disenīti un atgriezās Ibizā.

Cik Parisa nopelnīja Jūrmalā? FOTO...

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka „Comedy Club” jubilejas svinību visslavenākā viešņa bija pazīstamā ballīšu karaliene Parisa Hiltone, kura šovasar kopā ar savu draugu Riveru Viperu uzturas Spānijas karstāko ballīšu salā Ibizā. Tur viņa darbojas kā dīdžejs, un runā, ka par uzstāšanos ballītēs un klubos miljonu mantiniece prasot no 25 līdz 100 tūkstošiem ASV dolāru.

Parisa jestru disenīti nospēlēja arī „Comedy Club” 10 gadu jubilejas ballītē Jūrmalas atpūtas kompleksā „Havana Club Lounge”, kur viņa atstrādāja 50 minūšu ilgu dīdžeja setu. Pēc tam, kādu stundu nofotografējusies ar visiem kopbildi alkstošajiem, Hiltone devās uz viesnīcu un Latvija pameta nākamās dienas priekšpusdienā.

Kļuvis zināms arī, cik Parisai Hiltonei samaksāts par ierašanos „Comedy Club” jubilejas svinībās. Pēc žurnāla „Otkrito” informācijas Parisas Hiltones honorārs bijis nepilni 100 000 dolāru (50 000 Ls), turklāt ar atlaidi - tā vismaz zināja teikt "Comedy Club" preses pārstāvji. Tai pašā laikā nav noslēpums, ka pirms pāris gadiem, kad Parisu Hiltoni uzaicināja uz krievu miljonāres Kiras Plastiņinas veikala atklāšanu Maskavā, viņa par to saņēmusi divus miljonus dolāru!


Parisa Hiltone ar draugu Riveru Viperu Jūrmalā

Parisa Hiltone ar draugu Riveru Viperu Jūrmalā

Kā Parisa ierodas Dzintaru koncertzālē

Izpēti, ko miljonu mantiniece spēj pie dīdžeja pults

Izpēti, ko miljonu mantiniece spēj pie dīdžeja pults

Kasjauns.lv/Foto: Kristīna Bogatirjova, Eduards Paņičevs