Skat, pie Sokolova nopozējusi arī Latvijas fitnesa karaliene Karīna Akmens. EROTISKI FOTO
Slavenību fotogrāfam Aleksandram Sokolovam nopozējusi pēdējo gadu izcilākā fitnesa modele Karīna Akmens.
Slavenības

Skat, pie Sokolova nopozējusi arī Latvijas fitnesa karaliene Karīna Akmens. EROTISKI FOTO

Jauns.lv

Pie pazīstamā slavenību fotogrāfa Aleksandra Sokolova, kuram pozējušas tādas Latvijā zināmas personas kā Linda Leen, Lingita Lina Bopulu, Aija Andrejeva un pat grupa „Prāta vētra”, pikantos foto iemūžinājusies arī pēdējo gadu izskatīgākā fitnesa modele Karīna Akmens.

Skat, pie Sokolova nopozējusi arī Latvijas fitnesa...

„Sieviete leģenda – Karīna Akmens. Viņa ir etalons daudziem - gan sievietēm, gan vīriešiem. Tagad Karīna atrodas Amerikā Lasvegasā un tūlīt viņai sāksies “WBFF Worlds” čempionāts. Tāpēc Karīna ir sava labākajā formā un šobrīd bija ideālākais laiks fotosesijai. Šo pasākumu mēs ar Karīnu ieplānojām jau pirms pusgada,” fotosesiju savā mājaslapā piesaka Aleksandrs Sokolovs.

     Pirms trīsarpus gadiem Karīna bija parasta, maza un tieva meitene, kura svēra 46 kilogramus. Tagad viņa piedalās sacensībās kopā ar pasaules elites sportistiem. Karīna ir pieradījums tam, ka viss atkarīgs tikai no cilvēka gribasspēka. Katra meitene var kļūt par supersievieti – vajag tikai ļoti gribēt!

     „Pats Karīnu pazīstu jau diezgan sen un es zinu, ka viņai ir supersspecīgs ķermenis, taču vēl spēcīgāks ir Karīnas raksturs. Lai iegūtu šādu figūru, ir jācīnās ar sevi katru dienu, katru stundu, katru minūti. Un galvenā cīņa notiek nevis sporta zālē, bet gan vakarā ar ledusskapi. Vai redzējāt kāda Karīnai ir vēdera prese? Tie, kuri sporto, zina, ka skaists reljefs uz vēdera – tie ir 20% vingrinājumi un 80% diēta. Pareizai ēšanai ir ne mazāka nozīme kā treniņiem. Tāpēc Karīnai vispār nav tauku slāņa zem ādas. Ja viņu patausta, viņa visa ir cieta un tvirta,” pēc fotosesijas atzīst fotogrāfs.

Aleksandrs Sokolovs, iemūžinot Latvijas slavenības, izceļas ar savu provocējošo stilu.
Aleksandrs Sokolovs, iemūžinot Latvijas slavenības, izceļas ar savu provocējošo stilu.

Fitnesa modele Karīna Akmens fotogrāfa Aleksandra Sokolova acīm

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, „Sokolovstudio.com”