Arī aktrise Regīna Razuma piedalījās pirmajās saliekamo velosipēdu sacensībās! FOTO
Aktrise Regīna Razuma ieradusies uz saliekamo velosipēdu īpašnieku pirmo salidojumu un sacensībām.
Slavenības
2013. gada 20. septembris, 20:29

Arī aktrise Regīna Razuma piedalījās pirmajās saliekamo velosipēdu sacensībās! FOTO

Jauns.lv

Piektdien, 20.septembrī laukumā pie Brīvības pieminekļa Rīgas domes Satiksmes departaments sadarbībā ar Saliekamo velosipēdu biedrību pirmo reizi Latvijā rīkoja saliekamo velosipēdu sacensības.

Sacensību mērķis bija vērst sabiedrības uzmanību saliekamo velosipēdu nozīmei pilsētvides infrastruktūrā, to iespējamo ērtu kombinēšanu ar citiem pārvietošanās līdzekļiem. Sacensības laikā dalībnieki stājās uz starta līnijas ar blakus novietotiem kompakti saliktiem divriteņiem, kurus pēc signāla bija jāsaliek braukšanas kārtībā un jāizbrauc distance.

Sacensības vienlaikus bija arī pirmais saliekamo divriteņu īpašnieku saiets. Uz to ieradās pat aktrise Regīna Razuma, kura ikdienā pārvietojas ar saliekamo velosipēdu.

Pasākumu vadīja Roberts Klimovičs, bet notiekošo pie Brīvības pieminekļa vēroja arī diriģents Ints Teterovskis, kurš gan pārvietojas ar kalnu divriteni. Diemžēl neieradās Radio SWH Rīta programmas veidotājs Andris Freindenfels, kurš arī ir saliekamā divriteņa īpašnieks un solījās pagodināt šo pasākumu ar savu klātbūtni.

 Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica/Kasjauns.lv