Pļavniece un viņas draudzene paziņo, ka ir precējušās
Ieva Pļavniece un Anamika Goldberga sociālajos tīklos vienlaikus paziņojušas, ka ir precētas. Draugi un kolēģi dzīvi interesējas, kas, kad un kur noticis.
Slavenības
2013. gada 23. septembris, 14:45

Pļavniece un viņas draudzene paziņo, ka ir precējušās

Jauns.lv

Bijusī Dailes teātra aktrise Ieva Pļavniece un viņas draudzene pirtniece Anamika Goldberga sociālajos tīklos vienlaikus paziņojušas, ka ir apprecējušās. Paziņas jau steidz sumināt abas draudzenes, protams, interesējoties, kad un kur tas noticis, un pieprasa bildes.

Jau vairāk nekā gadu Ieva un Anamika itin bieži kopā apmeklē saviesīgus pasākumus cieši sadevušās rokās un mīļi apkampušās. 22. septembra pievakarē sociālajā tīklā „Facebook” gan Pļavniece, gan Goldberga savos profilos pārsteidza ar vēsti, ka nu ir precējušās.

Uz Ievas Pļavnieces paziņojumu bira apsveikumu jūra no sabiedrībā zināmiem ļaudīm. Ievu dzīves lielajā notikumā sveica komponists Raimonds Macats, ierakstot vēlējumu: „Apsveicu! Rūgts!”. Savukārt dziedātājs Gunārs Kalniņš par Ievas Pļavnieces precībām priecājās ne pa jokam, un viņai adresēja šādu sveicienu: „Ye , Pļavniecīt! Man baigais prieks par tevi!”. Daļa sveicēju Ievu iztincināja par šo tēmu. Piemēram, žurnālists Pauls Timrots jautāja, vai mičošana būs, taču režisore Baņuta Rubess apsveikumu vietā vien pārsteigta pajautāja: „ Ar ko?” Ieinteresētību izrādīja TV seja Dagmāra Legante, kura pirms sveikšanas taujāja: „Es arī gribu zināt kur? Ko? Un redzēt bildi!” Savukārt bijusī TV seja Anna Lieckalniņa nenodarbojās ar lieku spriedelēšanu un no sirds apsveica Ievu Pļavnieci: „Urā! Apsveicu! Un Bučas!”  

Sveicienu birums pienāk arī Anamikai Goldbergai. Piemēram, kāda draudzene Anamikai ierakstījusi šādu sirsnīgu vēlējumu: „Lai patiesi skaistās sajūtas nekad nebeidzas, lai mīlestība būtu mūžīga!”

Kasjauns.lv sazinājās ar Ievu Pļavnieci. Viņa no jelkādiem komentāriem par iespējamo iestūrēšanu laulības ostā atsacījās.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecība „Rīgas viļņi” arhīva