1dienas
19stundas
32minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Viņi atteica tēlot galvenās lomas filmā "Greja piecdesmit nokrāsas"! TOPS
Erotiskā romāna „Greja piecdesmit nokrāsas” ekranizējumam izvēlēti aktieri Dakota Džonsone un Čārlijs Hannems.
Slavenības

Viņi atteica tēlot galvenās lomas filmā "Greja piecdesmit nokrāsas"! TOPS

Jauns.lv

Erotiskā romāna „Greja piecdesmit nokrāsas” („Fifty Shades of Grey”) ekranizācijā galvenās lomas tēlos britu aktieris Čārlijs Hannems un amerikāņu aktrise Dakota Džonsone. Kuri aktieri vēl kandidēja uz galvenajām lomām? Kuri tās noraidīja?

Viņi atteica tēlot galvenās lomas filmā "Greja pie...

Daudzi, kas lasījuši grāmatu „Greja piecdesmit nokrāsas”, nebija apmierināti ar aktieru izvēli Holivudas ekranizējumam. Viņiem nešķita, ka Melānijas Grifitsas meita Dakota Džonsone un „Pacific Rim” aktieris Čārlijs Hannems ir labākie kandidāti Anastasijas Stīlas un Kristiana Greja lomām.

Topošās filmas producente Dana Bruneti pat saņēmusi petīciju ar 20 000 parakstiem, kurā pieprasīts, lai nomainītu galveno lomu tēlotājus. „Aktieru izvēli nenosaka tikai izskats,” norāda Bruneti. „Jāņem vērā arī talants, pieejamība, viņu vēlme piedalīties, savstarpējā ķīmija utt... Ja jūsu iemīļotais aktieris nav saņēmis šo lomu, tad iespējams ir kāds no augšminētajiem iemesliem. Paturiet to prātā, rakstot dusmu pilnas vēstules,” iesaka producente.

Bruneti norāda, ka vairāki aktieri lomu piedāvājumus noraidījuši jeb arī viņu darba grafikā jau bija ieplānota kāda cita loma.

Erotiskā romāna autore E.L. Džeimsa atzīst, ka viņa Kristinana Greja lomai bija iecerējusi aktieri Raienu Goslingu, taču šis aktieris nepiedalās filmās ar turpinājumiem. „Greja piecdesmit nokrāsas” plānota kā triloģija.

Viņi atteica tēlot galvenās lomas filmā "Greja piecdesmit nokrāsas"


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press