Mārtiņš Sirmais pirms došanās uz Gruziju "3 zivis" pārdēvē par "3 nažiem". BALLĪTES FOTO
Slaveno pavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta restorānā „3 naži” turpmāk saimniekos ar „Mišelin” zvaigzni apbalvotā restorānā prasmes apguvušais šefpavārs Artūrs Taškāns (centrā).
Slavenības

Mārtiņš Sirmais pirms došanās uz Gruziju "3 zivis" pārdēvē par "3 nažiem". BALLĪTES FOTO

Jauns.lv

Ar saviesīgu ballīti Vecrīgā notikusi pazīstamo pavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta bistro „3 zivis” pārdēvēšana par restorānu „3 naži”. Pavāri restorāna pārdēvēšanas svētkus sarīkoja dienu pirms Mārtiņa došanās uz Gruziju, kur taps kārtējais TV raidījums „Kulta ēdieni”.

Mārtiņš Sirmais pirms došanās uz Gruziju "3 zivis"...

Uz ēstuves, kas savas durvis vēra pirms aptuveni gada, pārdēvēšanas ballīti bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – TV raidījuma vadītāja un modes dāma Gundega Skudriņa, bārmenis Andris Reizenbergs, sporta žurnālists Toms Circenis, mākslinieks Ritums Ivanovs ar dzīvesbiedri un pat Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks ar kundzi. Daudzi no viņiem ieradās ar ziediem un dāvanām. Sesks atnesa sveicienu no vēju pilsētas Liepājas, Ritums Ivanovs – gleznu ar kailu sievieti... Arī citi nenāca tukšām rokām un pavāri tika pie daudzām saimniecībā noderīgām lietām.

Mākslinieks Ritums Ivanovs uz pasākumu ieradās ar dāvanu – savā īpašajā stilā veidotu gleznu.
Mākslinieks Ritums Ivanovs uz pasākumu ieradās ar dāvanu – savā īpašajā stilā veidotu gleznu.

Ballītē, kurā saimnieki viesus cienāja ar vīnu, austerēm un citām glaunām uzkodām, tika paziņots, ka turpmāk šajā bistro saimniekos pavārs Artūrs Taškāns, kurš vairākus gadus sekmīgi darbojies kādā „Mišelin” zvaigzni saņēmušā restorānā.

Tā notika bistro „3 zivis” pārdēvēšana par restorānu „3 naži”

Tā notika bistro „3 zivis” pārdēvēšana par restorānu „3 naži”

Mārtiņš Sirmais Spānijā

Mārtiņš Sirmais Spānijā

Mārtiņš Sirmais Itālijā

Mārtiņš Sirmais Itālijā

Mārtiņš Sirmais Beļģijā

Mārtiņš Sirmais Beļģijā

Mārtiņš Sirmais Francijā

Mārtiņš Sirmais Francijā


Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, „EpataStudio”