Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džonija Depa šķirtā sieva iepērkas veikalā, kur viss maksā mazāk par vienu dolāru. FOTO
Holivudas aktiera Džonija Depa šķirtā sieva Ambera Hērda ar māsu Vitniju redzēta iepērkamies zemo cenu veikalā, kur preces tirgo par 99 centiem.
Slavenības

Džonija Depa šķirtā sieva iepērkas veikalā, kur viss maksā mazāk par vienu dolāru. FOTO

Jauns.lv

Vai nākas „savilkt jostu”? Pēc šķiršanās no vīra aktiera Džonija Depa (53) aktrise Ambera Hērda (30) redzēta iepērkamies veikalā, kur atrodamas lētas preces.

Džonija Depa šķirtā sieva iepērkas veikalā, kur vi...

Kā aktiera-miljonāra Džonija Depa laulātā draudzene Ambera Hērda bija pieradusi pie izšķērdīga dzīvesveida. Viņa mēnesī tērēja summas, kādas cits pat gada laikā nenopelna.

Šķirot laulību, Hērda no vardarbībā apsūdzētā bijušā laulātā saņēma septiņus miljonus dolāru. Taču viņa vēlējās parādīt, ka nav alkatīga naudas tīkotāja un šo summu ziedoja labdarībai.

Pavisam nesen aktrise redzēta kopā ar māsu Vitniju, iepērkamies Losandželosā esošajā zemo cenu veikalā, kur preces nopērkamas par nepilnu vienu dolāru.

30 gadus vecā aktrise, kuras pašas kapitāls novērtēts 9 miljonu dolāru apmērā, bija ģērbusies melnā džemperī, zilos džinsos un īsos zābaciņos uz vidēji augstiem papēžiem. Gaišos matus viņa bija saņēmusi nevērīgā mezglā.

Abas jaunās sievietes no veikala iznāca ar vairākām dzeramā ūdens pudelēm. Aiz viņām sekoja kāds veikala darbinieks, nesdams kartona kasti. Vai vīrietis nesa abu dāmu pirkumus? Ko vēl 99 centu veikalā iegādājās Ambera un viņas māsa Vitnija?

Šonedēļ, saņemot „People’s Choice Awards” balvu kā „Iemīļotākā kino ikona”, aktieris Džonijs Deps nespēja saviļņojumu un izplūda aizkustinošos pateicības vārdos: „Esmu šeit ieradies viena iemesla dēļ, tikai viena vienīga iemesla dēļ. Es atnācu jūsu dēļ, cilvēku, kas labos laikos un sliktos ir mani atbalstījuši un man ticējuši. Paldies. Tik jauki, ka esat uzaicinājuši mani šeit atkal. Es to novērtēju. Jums nav ne nojausmas, cik ļoti to novērtēju.”

Deps un Hērda iepazinās 2011.gadā filmas "The Rum Diary" ("Ruma dienasgrāmata") uzņemšanas laikā, un abi apprecējās 2015.gada februārī. Viņu kopdzīve tika izbeigta 2016.gada maijā, kad Hērda apsūdzēja Depu vardarbībā.

Holivudas aktiera Džonija Depa šķirtā sieva Ambera Hērda ar māsu Vitniju redzēta iepērkamies zemo cenu veikalā, kur preces iegādājamas par nepilnu vienu dolāru.

Ambera Hērda iepērkas zemo cenu veikalā

Holivudas aktiera Džonija Depa šķirtā sieva Ambera Hērda ar māsu Vitniju redzēta iepērkamies zemo cenu veikalā, kur preces iegādājamas par ...

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica jāvārdu draugu un radu priekšā uz Depam piederošās salas Bahamu salu arhipelāgā.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press