Aktrise Rubule atzīstas, ka mīlestības dēļ nonākusi pamatīgā depresijā
Simpātiskā aktrise Sarmīte Rubule joprojām ir brīva un neprecēta dāma.
Slavenības
2013. gada 17. oktobris, 07:39

Aktrise Rubule atzīstas, ka mīlestības dēļ nonākusi pamatīgā depresijā

Jauns.lv

Simpātiskā aktrise, seriāla „Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums” zvaigzne Sarmīte Rubule, kura pavisam drīz svinēs 33. jubileju, joprojām ir brīva sieviete. Viņa atzinusies, ka piedzīvojusi periodu, kad mīlas sāpju dēļ sevi gandrīz pašiznīcinājusi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Kad izjuka manas attiecības ar cilvēku, kuru es mīlēju, likās, ka pāri maniem sapņiem ir pārbraucis tanks ar kāpurķēdēm, sadragājot manus ideālus un manas sapņu mājas,” intervijā žurnālam „Ieva” teic Dailes teātra aktrise, neslēpjot, ka tagad jau ir veiksmīgi atguvusies no dvēseles sāpēm, bet bijis laiks, kad viņai bija pamatīga depresija.

Sarmīte stāsta, ka viņa ir izgājusi cauri smagam dzīves periodam, pilnīgam bezdibenim, kad bijusi sajūta, ka viņa ir jau mirusi. „Es eksistēju, meklēju līdzekļus, ar ko remdēt sāpes, kas palīdzētu mazliet aizmirsties. Vai zini teicienu – alkohols ir anestēzija, lai izturētu dzīves operācijas? Vai arī – alkohols ir dezinfekcija, kas dezinficē tavas rētas. Tāpēc es nenosodu cilvēkus, kas lielās dvēseles sāpēs meklē šos anestēzijas un dezinfekcijas līdzekļus, jo bez tiem viņš nav spējīgs izdzīvot. Tolaik tie, par laimi nebija mani vienīgie glābšanas riņķi,” žurnālam „Ieva” atzīstas Sarmīte Rubule, sakot, ka daudz viņai palīdzējuši draugi un tuvinieki, līdz viņai spēja sevi savākt: „Paldies Dievam, ka vienā brīdī man galvā notika klikšķis un es pārstāju pašiznīcināties un nolemt sevi pazušanai.”

Kasjauns.lv/Foto: Oļegs Zernovs un LTV publicitātes