Dziedošo ģimeņu šovu uzreiz pamet divas ģimenes. FOTO
TV šovu „Dziedošās ģimenes” pēc trešā raidījuma nācās pamest astoņām dāmām – Reiņu un Liepiņu ģimenēm.
2013. gada 21. oktobris, 11:04

Dziedošo ģimeņu šovu uzreiz pamet divas ģimenes. FOTO

Jauns.lv

Jau trešo raidījumu varam vērot TV šovu „Dziedošās ģimenes”. Šajā svētdienā ģimenēm bija uzdevums sarūpēt priekšnesumu ar „līdzi dziedamajām dziesmām”. Un vakara noslēgumā šovs bija jāpamet uzreiz divām ģimenēm.

Kā jau katru nedēļu ģimeņu sirsnīgos priekšnesumus vērtēja ne vien skatītāji, bet arī žūrija: aktrise, Labestības dienu patronese Katrīne Pasternaka, mūziķis Atis Auzāns un diriģents Arvīds Platpers.

Raidījumu atklāja Baumaņu ģimene ar komponista Raimonda Paula dziesmu „Nepalaid garām”, no žūrijas saņēma 29 punktus, pēc viņiem uzstājās Liepiņu ģimene ar dziesmu „Balta pūka” un saņēma 30 punktus, tikpat saņēma arī Laicānu, Ņikonovu un Aizgaļu ģimenes, bet par punktu vairāk, 31, saņēma Milleru – Balandīnu ģimene, Uškāni, Eriņi un Riči. Bet Reiņu ģimene no Rēzeknes saņēma 29 punktus.

Raidījuma laikā tā vadītājs Jānis Auzāns bieži jokoja ar žūrijā sēdošo brāli Ati. Abi arī nevarēja saprast, vai Jānis tagad ir paaugstināts vai pazemināts amatā, jo pērn šovu vadīja gan Jānis, gan Atis. Bet, kad ģimenes jau bija nodziedājušas brāļi sniedza arī savu priekšnesumu, kas bija no viņu jaunās koncertprogrammas „Vakariņas uz sešiem”.

Pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma šovs bija jāpamet Reiņu un Liepiņu ģimenēm.

„Dziedošās ģimenes” 3. raidījums

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders