Slavenības
2013. gada 24. oktobrī, 16:22
Mārtiņš Sirmais ar ballīti atklāj raidījuma "Sirmais. Kulta ēdieni" otro sezonu. FOTO
Cienājot draugus un sadarbības partnerus ar cukurgailīšiem, turku kebabiem, Norvēģijas lasi, gruzīnu saldumiem un grieķu salātiem, pavārs Mārtiņš Sirmais atklāja TV raidījuma „Sirmais. Kulta ēdieni” otro sezonu. Piedāvājam ielūkoties ballītes aizkulisēs, kā arī Mārtiņa ceļojumu fotogrāfijās!
Kādu latviešu cukurgailīti? Piedāvā pavārs Mārtiņš Sirmais raidījuma „Sirmais. Kulta ēdieni” otrās sezonas atklāšanas ballītē.
Kulinārā ceļojuma apkārt pasaulei prezentācija notika Rīgā, Kalnciema kvartāla vīna mājā. Ballītē ieradās filmēšanas komandas draugi un sadarbības partneri, tostarp Mārtiņa Sirmā kolēģis, pavārs Ēriks Dreibants, TV3 žurnālistu Sandija un Janas Semjonovu ģimene, mūziķis Kārlis Auzāns, žurnālists Andris Rupais un citi.
Svinībās par labu atmosfēru rūpējās ne tikai paši ballītes vaininieki - Mārtiņš Sirmais un raidījuma producente Ilze Lasmane – Brože -, bet arī dīdžejs Švāns un perkurisonists Nils Īle ar savu dzīvā ritma ansambli „Afroambient”. Viesi tika cienāti ar gardumiem no valstīm, kurās šoreiz pabija „Kulta ēdieni” – Norvēģijas, Grieķijas, Gruzijas, Gambijas, Turcijas un Latvijas ēdieniem.
Raidījuma "Sirmais. Kulta ēdieni" otrās sezonas prezentācijas ballīte Kalnciema kvartālā 2013. gada 23. oktobrī
Mārtiņa Sirmā ceļojumi raidījuma „Sirmais. Kulta ēdieni” otrajā sezonā
Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no „Sirmais. Kulta ēdieni” arhīva