Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sirsnīgie Ņikonovi pamet „Dziedošās ģimenes”
Cīņa par piecgades skanīgākās ģimenes titulu ir beigusies Ņikonovu ģimenei.

Sirsnīgie Ņikonovi pamet „Dziedošās ģimenes”

Jauns.lv

Latvijas neatkarības proklamēšanas 95. gadadienas priekšvakarā piecas TV šova „Dziedošās ģimenes” dalībnieku saimes izpildīja skaistākās latviešu tautasdziesmas. Skatītāji un žūrija lēma, ka šovu pamet Ņikonovu ģimene no Laucienes pagasta.

Sirsnīgie Ņikonovi pamet „Dziedošās ģimenes”...

Pirmssvētku vakarā LNT sadziedāšanās šovs izvērtās īpaši sirsnīgs, jo katra no ģimenēm uzstājās ar savu vēltījumu Latvijai, izdziedot tautasdziesmu. Visus priekšnesumus vērtēja žūrijas pārstāvji - aktrise Katrīne Pasternaka un dziedātāji Lauris Reiniks un Marts Kristians Kalniņš.

Tautasdziesmu vakaru iesāka čigānzēni Riči ar dziesmu „Ai, jel manu vieglu prātu”, par priekšnesumu viņi saņēma 25 punktus.  Pēc viņiem uzstājās Eriņu ģimene ar latgaliešu tautasdziesmu „Muote dieliņu auklēja” un saņēma 31 punktu, savukārt Ņikonovu ģimene izdziedāja jautro tautasdziesmu „Sasatiku puisīti” un ieguva 30 punktus. Baumaņu ģimene no Aizkraukles izdziedāja „Ai, zaļā birztaliņa un ieguva 30 punktus, bet kā pēdējie uzstājās Aizgaļu ģimene no Cēsīm ar dziesmu „Kur tu skriesi vanadziņi” un saņēma 32 punktus.

Pēc tam katra no ģimenēm uzstājās vēlreiz, izdziedot kādu no iepriekš šovā dziedātām dziesmām. Arī par šiem priekšnesumiem dalībnieki saņēma žūrijas vērtējumus.

Skatītāju un žūrijas vērtējumu rezultātā „Dziedošās ģimenes” nācās pamest Ņikonovu ģimenei.

Aizgaļu ģimene no Cēsīm.

Šīs piecas saimes sacentās 17. novembra vakarā

„Dziedošo ģimeņu” atgriešanās koncerta aizkulisēs

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, Mārtiņš Ziders/publicitātes foto