"Superdry" prezentē pavasara un vasaras kolekcijas. FOTO
"Superdry" franšīzes īpašnieks Latvijā, "DGW Group" direktors Deivids Delkoins (no kreisās) iepazīstina ar 2014. gada pavasara/vasaras kolekcijām, ko tagad arī iespējams iegādāties Rīgā.
Bizness un ekonomika
2014. gada 17. marts, 11:33

"Superdry" prezentē pavasara un vasaras kolekcijas. FOTO

Jauns.lv

Rīgā britu zīmola veikals „Superdry” prezentējis 2014. gada pavasara/vasaras sieviešu un vīriešu apģērbu, apavu un aksesuāru kolekcijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Britu zīmola „Superdry” apģērbu iecienījušas tādas pasaulē zināmas slavenības kā Deivids Bekhems, Kristena Stjuarte, Leonardo di Kaprio, Keita Vinsleta un citas zvaigznes.  Kopš pērnā gada nogales arī Rīgā iespējams iegādāties „Superdry” modīgos sieviešu un vīriešu apģērbus un aksesuārus. Jauno kolekciju prezentācijas pasākumu klātiene apmeklēja ne tikai „Superdry” franšīzes īpašnieki, bet arī galvaspilsētas modīgie ļaudis.

Sieviešu pavasara un vasaras kolekcija piedāvā garderobi pilsētas šikam, vasarīgai laika pavadīšanai pludmalē un festivālu jautrībai. Sieviešu denim apģērbi ir aktualizēti, piedāvājot vēl plašāku apdrukāto efektu paleti – zvaigznes, Navaho apdrukas, izteiksmīgas un kontrastējošas detaļas kabatām, kā arī stilīgus balinājumus.

Vīriešu apģērbu kolekcija 2014. gada pavasarim – vasarai tiek atsvaidzināta, akcentējot drēbniecības mākslu, augstākās kvalitātes materiālus un izteiksmīgas detaļas. Sākot no taisna piegriezuma Benjamin lidotāju vējjakas no īpaši mīkstas ādas līdz aviatoru iedvesmotām lidotāju jakām, ko raksturo ar rokām zīmētas aplikācijas, šo sezonu caurstrāvo militārās vibrācijas skarbam un spēcīgam valkātājam. Koledžas stila piekritēji varēs dīki atpūsties retro universitāšu iedvesmotos sporta kreklos, uz kuriem atturīgā manierē redzama SDU preču zīme, kā arī kapučjakās ar nomazgājuma efektu. Vēsās vasaras naktīs uzmet plecos Bretaņas adījumu no īpaši mīksta materiāla un kombinē to ar Bermudu šortiem vasarīgi košos toņos.

Vīriešu denim pārpludina jauni nomazgājumu efekti, silueti un stili. Sasveicinies ar Copper sēriju, izsmalcinātu, jaunu līniju, ko raksturo drosmīgi produkti, piemēram, pieguļoši vara krāsas džinsi ar kontrastējošiem atlokiem un klasisku taisna piegriezuma džinsu jaku.

Aksesuāru jaunumi piedāvā plašu toņu un iespēju klāstu, no karameļu krāsas mīkstām iepirkumu somām meitenēm līdz izturīgām neoprēna mugursomām puišiem.

Apavi ir gatavi vasarai, sākot no fluorescējošām pludmales sandalēm līdz retro stila kedām, kas dižojas ar izteiksmīgām svītrām un kontrastējošām uzšuvēm.

Lai panāktu pilnīgu „Superdry” efektu, pašapzinīgi pieskaņo apakšveļu apģērbam, izvēloties 2014. gada pavasara – vasaras sezonas jaunievedumus – kamuflāžas un indigo zilos toņos.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica