Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Jauns.lv saliedēšanās pasākums EscapeTown

Piektdien, 5. jūlijā, Jauns.lv komanda devās kopīgā saliedēšanās pasākumā, ne tikai aizraujoši pavadot laiku, mēģinot atrisināt īpašu misiju un izlauzties, ...

Tūrisms

FOTO: komandas spēks, spriedze un pozitīva gaisotne! Jauns.lv komanda saliedējas, izlaužoties no Auchiburgas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Piektdien, 5. jūlijā, Jauns.lv komanda devās kopīgā saliedēšanās pasākumā, ne tikai aizraujoši pavadot laiku, mēģinot atrisināt īpašu misiju un izlauzties, bet arī attīstot komandas kopējo spēku.

Jauns.lv ceļš uz piedzīvojumiem sākās plkst.9:00, izbraucot no Rīgas, lai jau stundu vēlāk būtu "EscapeTown" kvestu pilsētiņā un dotos īpašā misijā – sekojot atstātajiem pavedieniem atrastu atslēgu, to iznestu no Auchiburgas un nodotu to sabiedrotajiem. 

Uzdevums nudien nebija vienkāršs, jo nācās atrast 6 lokācijas, lai iegūtu dokumenta laika kodus, nenonāktu sargu uzmanības lokā un beigu beigās atgūtu vienu no Nacistu Šifrēšanas Sistēmas Galvenajām Atslēgām, ko tālāk nodot savai uzticības personai. Jāpiemin, ka "EscapeTown" izlaušanās notika Otrā pasaules kara tematikā.

Kā jau radošās jomas pārstāvjiem, lietā tika likta ne tikai gudrība, bet arī arīdzan gana radoši risinājumi – ātrākais ceļš tika meklēts gan brienot cauri dubļiem, gan kāpjot kalnos. 

Nenoliedzami tas bija interesants piedzīvojums, kas ļāva kolēģiem labāk vienam otru iepazīt, saliedēties, kopā pasmieties un nostiprināties kā komandai.

Jauns.lv ziņu redaktore Jana, kas portālā sākusi strādāt salīdzinoši nesen, atzīst, ka ir īsta mīklu cienītāja un izbaudīja ne tikai spriedzi, ko dāvāja "EscapeTown", bet arī iespēju tuvāk iepazīt kolēģus neformālā vidē.

Kad visiem izdevās beidzot ātrāk vai vēlāk izlauzties, tika baudītas gardas pusdienas un uzzināts vairāk par Jauns.lv vēsturi. Tā, piemēram, vai zini, kurā gadā dibināts Jauns.lv?