Auto un tehnoloģijas
2024. gada 2. jūlijs, 09:52

Auto ziņas: kas "Škoda Kodiaq" īpašniekam sakāms par jauno modeli

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

Jauno "Škoda Kodiaq" visobjektīvāk spēj novērtēt iepriekšējā modeļa lietotāji. "DPD Latvija" direktors Jānis Grants vairāk nekā 50 000 km nobraucis ar pavisam svaigu iepriekšējā modeļa "Škoda Kodiaq". Viņa ieskatā "Škoda Kodiaq" ir labs veids, kā apvienot dienesta un ģimenes automašīnu.

Jaunais "Kodiaq" Jāņa Granta ieskatā izskatās gan nopietnāks, gan reprezentablāks. Tas panākts ne tik daudz ar izmēru un dārgākām matricu gaismām kā svaigiem dizaina risinājumiem.  Jaunā "Kodiaq" salons izceļas ne tikai ar augstvērtīgiem apdares materiāliem, bet arī lielāku centrālo ekrānu un pilnīgi citādi izvietotu pārnesumkārbas vadību. Un Jānim tas patīk. "Škodas" dizaineru lepnums ir daudzfunkciju grozāmie slēdži viduskonsolē, kas ļauj lietot funkcijas nepieskaroties ekrānam. Lielāki un ar plašāku redzes leņķi Jānim šķiet arī jaunā "Kodiaq" spoguļi. Iepriekšējās paaudzes modelī tie šķituši nedaudz par mazu.

foto: Ekrānuzņēmums
Jaunais "Kodiaq" Jāņa Granta ieskatā izskatās gan nopietnāks, gan reprezentablāks.

Jaunais "Kodiaq" ir pieejams ar jaunākās paaudzes lādējamā hibrīda agregātu, kas ar elektrību spēj veikt veikt pat 100 kilometrus, un ir lādējams arī ar līdzstrāvu, tātad no ātrā lādētāja. Kāds būs Jāņa Granta verdikts par jauno "Škoda Kodiaq" testa brauciena beigās, uzzināsiet sižetā.