foto: Publicitātes foto
FOTO, VIDEO: Atverot jaunu veikalu Baložos, “Maxima” ieskandina Līgo svētkus
Bizness un ekonomika
2024. gada 17. jūnijs, 14:10

FOTO, VIDEO: Atverot jaunu veikalu Baložos, “Maxima” ieskandina Līgo svētkus

Sadarbības projekts

“Maxima Latvija” 13. jūnijā atklāja pirmo “Maxima” veikalu Baložos, Baložu ielā 5. Visas dienas garumā atklāšanas pasākums tika aizvadīts īpašās Līgo noskaņās ar vainagu pīšanu un godinot ozolu, kas ir viens no veikala apkārtējās vides lepnumiem, kurā mājvietu radušas arī Latvijā aizsargājamās skudras.

“Jaunais veikals atrodas ne vien aktīvi apdzīvotā un ģimeņu vidū iecienītā Pierīgas apkārtnē, bet arī skaistas dabas ieskautā teritorijā. Šī iemesla dēļ veikala būvniecības procesā īpaši tika domāts par ozola uzraudzību un sakopšanu, konsultējoties ar mirmekologu (skudru speciālistu) un piesaistot speciālistus no uzņēmuma SIA “Labie koki”, lai nodrošinātu kokam papildu norobežojumu un veiktu ozola sakopšanu un vitalitātes uzlabošanu. Mēs esam patiesi priecīgi, ka jauno “Maxima” veikalu Baložos atklājam Līgo noskaņās ar iemīļotākajām latviešu tradīcijām. Mūsu lielākais veikala lepnums ir ozols, kurš ir ne tikai spēka, bet arī izturības simbols. Latviešu teikās ir minēts, ka tas ir pozitīvās enerģijas nesējs un latviešu tautai ozols ir tēvzemes mīlestības simbols. Mēs esam pārliecināti, ka šis staltais koks augs vēl lielāks un stiprāks kopā ar mums,” stāsta “Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Baložu iedzīvotājiem ir sagatavoti īpaši svētku piedāvājumi, lai svētki turpinātos arī ikdienā, piedāvājot zemas cenas iecienītiem vasaras sezonas ikdienas pārtikas un sadzīves precēm.

Tā pat viisos “Maxima” veikalos norisinās akcija “Līgo ar Godu”, kurā ir plašs sortiments, kas noderēs ikvienam līgotājam, kā piemēram, siers, šašliks, cepamdesas, ķiploku grauzdiņi, alus, kvass, ogles un citi produkti. Ar piedāvājumiem ir iespējams iepazīties mājaslapā: Līgo ar GODU! | Maxima.lv

“Maxima” veikals Baložos

gallery icon
6