Trīs labākās kriptovalūtas zem 1 ASV dolāra, kurās ieguldīt Martā
foto: Publicitātes foto
Bizness un ekonomika
2024. gada 22. februārī, 13:15

Trīs labākās kriptovalūtas zem 1 ASV dolāra, kurās ieguldīt Martā

Reklāmas projekts

Lielākās kriptovalūtas Bitcoin un Ethereum tirgojas par augstu cenu, bet, kuras ir labākās kriptovalūtas zem 1 ASV dolāra, kurās ieguldīt Martā?

Trīs labākās kriptovalūtas zem 1 ASV dolāra, kurās ieguldīt Martā

Daudziem kriptovalūtu projektiem šajā tirgū ir ievērojams žetonu piedāvājums. Tas nozīmē, ka bieži vien ir iespējams iegādāties lielu skaitu žetonu, neieguldot lielu kapitāla apjomu.

Lai iegādātos lielās un populārās kriptovalūtas, piemēram, Bitcoin un Ethereum, ir nepieciešams liels kapitāls, daudzi citi zemas vērtības aktīvi var piedāvāt lieliskas investīciju iespējas. Šīm kriptovalūtām ir liels izaugsmes potenciāls, un tās ir pieejamas investoriem ar nelielu budžetu.

Mēs esam apkopojuši 3 labākās kriptovalūtas Martā, kuras var iegādāties par mazāk kā vienu 1 ASV dolāru.

Labākās kriptovalūtas zem 1 ASV dolāra

Kriptovalūtas aktīvu protfeļa veidošana ar pašizmaksu zem 1 ASV dolāra var būt izdevīga daudzu iemeslu dēļ. 

Galu galā investori var iegūt ekspozīciju daudzos dažādos projektos ar nelielu ieguldījumu kapitāla apjomu, tajā pašā laikā iegūstot ievērojamu skaitu žetonu.

Tālāk lasiet par 3 labākajām kriptovalūtām, kuru cena ir mazāka par 1 ASV dolāru.

Smog kriptovalūta ar lielu potenciālu, kas piedāvā 42% APY

Smog ir viena no jaunajām kriptovalūtām ar lielu izaugsmes potencālu, īpaši ņemot vērā agrīno investoru interesi. Tā iespaidīgais tirgus sniegums un saistošie kopienas ieguvumi ir strauji ieguvuši popularitāti.

Kopš debijas Jupiter DEX vietnē 2024. gada 7. Februārī, Smog cena ir pieaugusi par vairāk nekā 5200%. Žetona tirgus ierobežojums ir palielinājies no 2 miljoniem ASV dolāru līdz vairāk nekā 107 miljoniem ASV dolāru.

Šis pieaugumus pozicionē Smog kā potenciālu konkurentu tādām populārām memu kriptovalūtām kā Bonk, Dogwifhat un Myro.

Žetona kampaņa “Greatest SOL Airdrop” ir galvenā Smog stratēģijas sastāvdaļa, jo 490 miljoni no tās 1,4 miljardiem kopējā piedāvājuma ir atvēlēti, lai atalgotu turētāju par iesaistīšanos sabiedrībā un ķēdē. Šī pieeja rada dinamisku kopienu, vienlaikus stimulējot ilgtermiņa īpašumtiesības ar augstu 42% APY likmju izmaksu.

foto: Publicitātes foto

Smog koncentrējas uz godīgu palaišanu bez iepriekšpārdošanas, nodrošinot vienlīdzīgu piekļuvi visiem investoriem un parādot savu centību ievērot godīgumu. Turklāt 50% no Smog piedāvājuma ir veltīti mārketinga pasākumiem, un 35% ir paredzēti airdrop balvām. $SMOG žetonus var iegādāties par 0,06169 ASV dolāriem.

Turklāt Smog plāno iegūt plašu ieviešanu, ieviešot daudzķēžu pieejamību, izmantojot Ethereum tīklu, un turpmāko ieviešanu centralizēto un decentralizēto biržu sarakstos.

Sponge V2 ir daudzsološs jauninājums Sponge ekosistēmai ar lielām atlīdzībām un P2E spēli

Sponge ir jauns populārās $SPONGE memu monētas pēctecis. Pēc sākotnējās $SPONGE iespaidīgā pieauguma līdz 100 miljoniem ASV dolāru tirgus vērtībai, kas iezīmeja 100 reižu pieaugumu salīdzinājumā ar sākotnējo tirgus ierobežojumu, Sponge V2 mērķis ir turpināt šo impulsu.

Saskaņā ar Sponge V2 dokumentāciju platforma piedāvā novatorisku Stake-to-Bridge modeli, kas ir galvenais Sponge V2 stratēģijas elements. Tas mudina lietotājus pāriet no Sponge sākuma versijas uz jauno Sponge V2, “iesaldējot” savus V1 žetonus. Pēc tam šie žetoni tiek neatgriezeniski bloķēti apmaiņā pret V2 žetoniem, parādot stingru apņemšanos ilgtermiņā iesaistīties sabiedrībā un investēt. 

foto: Publicitātes foto

Sponge V2 piedāvā arī ekskluzīvu P2E spēļu paltformu. Šī P2E spēle pievieno interaktivitātes slāni un piedāvā V2 žetonu atlīdzības, tādējādi apvienojot izklaidi ar peļņas potenciālu. Tā kā kopējais žetonu piedāvājums ir ierobežots līdz 150 miljardiem, Sponge V2 atvēl ievērojamu daļu atlīdzību un P2E spēļu stimulu nodrošināšanai.

Investori Sponge V2 var sagaidīt pievilcīgas atlīdzības, jo pašlaik APY pārsniedz 190%. Sākotnēji V2 žetonu iegūšana ir iespējama tikai “iesaldējot” V1 žetonus, piedāvājot agrīnajiem investoriem unikālu ieejas punktu jaunajā ekosistēmā. $SPONGEV2 žetonus var iegādāties par 0,001174 ASV dolāriem. 

Bitcoin Minetrix stake-to-mine piedāvā Bitcoin mākoņu ieguves jaudu

Bitcoin Minetrix padara kriptovalūtu ieguvi lētāku un efektīvāku privātpersonām.

Izmantojot jaunu “stake-to-mine” koncepciju, Bitcoin Minetrix ļauj investoriem piekļūt marķierizētiem mākoņu ieguves kredītiem. Mākoņraču ieguves process, kurā uzņēmumi piedāvā privātpersonām nomātos ieguves laikus.

foto: Publicitātes foto

Lai aizsargātu investoru aktīvus, Bitcoin Minetrix tokenizēs mākoņu ieguves kredītus ERC-20 žetonos. Tādējādi žetoni tiks ierakstīti digitālajā virsgrāmatā, un tos nevar dublēt vai nozagt. Lai nopelnītu šos žetonus, lietotājiem ir jāiegādājas $BTCMTX žetoni, projekta vietējā kriptovalūta.

Žetonu īpašnieki var piesaistīt savus ieguldījumus viedajam līgumam, kura pamatā ir Ethereum, lai sāktu mākoņrades kredītu ģenerēšanu. Turklāt, “iesaldējot” $BTCMTX žetonus, APY (gada procentuālais ienesīgums) sasniedz līdz pat 61%. Lietotāji var sadedzināt mākoņu ieguves kredītus, kas nopelnīti ekosistēmā, lai iegūtu Bitcoin mākoņu ieguves jaudu. Tas ļaus personām piekļūt piešķirtajiem ieguves laikiem un nopelnīt daļu no kriptovalūtu un Bitcoin ieguves ieņēmumiem.

Pašlaik $BTCMTX tiek piedāvāts, izmantojot divdesmit posmu iepriekšpārdošanu. No maksimālā piedāvājuma 4 miljardu apmērā 2,8 miljardi žetonu tiek sadalīti vienādi visām divdesmit kārtām. $BTCMTX žetonus var iegādāties par 0,0135 ASV dolāriem.