foto: Zane Bitere/LETA
“LDZ CARGO” iecelts jauns valdes priekšsēdētājs un valdes locekle
Par SIA “LDZ CARGO” valdes locekli ir iecelta Olga Bondare.
Bizness un ekonomika
2024. gada 19. februāris, 15:25

“LDZ CARGO” iecelts jauns valdes priekšsēdētājs un valdes locekle

Jauns.lv

SIA “LDZ CARGO” valdes priekšsēdētāja amatā uz pieciem gadiem ir iecelts Aļģirds Miķelsons, savukārt, par valdes locekli kļuvusi Olga Bondare. Abi jaunie SIA “LDZ CARGO” valdes locekļi amata pienākumus sāks pildīt 2024. gada 18.martā.

Uzņēmums vēsta, ka "Aļģirdam Miķelsonam ir ilggadēja un starptautiska pieredze pārvadājumu uzņēmumu vadībā - no 2019.gada viņš pildījis izpilddirektora (CEO) pienākumus “MAU Technic LLC” Ukrainā, pirms tam bijis Ukrainas nacionālās aviokompānijas “Ukraine International Airlines” viceprezidents tehniskajos jautājumos (CTO).

Aļģirds Miķelsons ir ieguvis bakalaura grādu tiesību zinātnē Latvijas Universitātē, maģistra grādu Biznesa administrācijā Oksfordas Universitātē Anglijā, kā arī inženierzinātņu bakalaura grādu mašīnzinātnē RTU Aviācijas Institūtā.

Savukārt, Olga Bondare līdz šim ieņēmusi finanšu direktores amatu SIA “Maxima Latvija”, pirms tam bijusi Baltijas un Skandināvijas finanšu direktore uzņēmumā SIA “Puratos Latvia”, kā arī reģiona finanšu un loģistikas direktore “BIC Deutschland GmbH” Vācijā. 

No 2024.gada 18.marta SIA “LDZ CARGO” valde darbosies trīs valdes locekļu sastāvā, vēl bez A.Miķelsona un O.Bondares darbu valdē turpinās arī līdzšinējais valdes loceklis Mārtiņš Pevko.