Vīna pazinēju pasākums “Riga Wine & Champagne”

Hanzas peronā norisinājies gada gaidītākais vīna pazinēju un entuziastu pasākums “Riga Wine & Champagne”, kas šoreiz pulcēja ap 1000 viesu.

gallery icon
Bizness un ekonomika
2023. gada 28. novembris, 16:05

Izzina vīna un šampanieša pasaules nianses

Jauns.lv

Aizvadīto sestdien Hanzas peronā noritēja gaidītākais vīna pazinēju un entuziastu pasākums “Riga Wine & Champagne”, kas šoreiz pulcēja ap 1000 viesu. Viņu vidū bija arī vairākas biznesa un sabiedrībā zināmas personības.

“Ziniet kā dzīvē ir – jo Jūs vairāk un dziļāk kaut ko zināt, jo bagātīgāka ir Jūsu dzīve un viss, ko tajā darāt. Jo tad Jūs varat saskatīt vairāk vērtības, vairāk nianses, vairāk detaļu,” pasākuma atklāšanā teica šī gada pasākuma galvenā atbalstītāja - Rietumu Bankas - valdes priekšsēdētāja Jeļena Buraja. Viņa iedrošināja klātesošos nebaidīties no nezināmā, bet gan iepazīt to kā šajā pasākumā, tā biznesa un ikdienas situācijās.

Viesi degustēja izcilu, žūrijas atlasītu vīnu un šampaniešu sortimentu, iepazina tos profesionālu vīnziņu vadībā, kā arī kopā ar domu biedriem apsprieda dzērienu nianses un saderību ar šefpavāru īpaši piemeklētajām uzkodām.