Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Pārgājieni, slēpošana, atpūta un daudz kas cits Slovākijas Augstajos Tatros un Liptovā

Atklājiet sniegoto mežu, dziļo pārgājienu taku, silto spa un saldo punšu burvību. Modernais un viesmīlīgais Augsto Tatru reģions piedāvā daudzas ...

Tūrisms

FOTO: skati Slovākijas Augstajos Tatros un Liptovā piepildīs jūsu telefonu ar skaistiem fotoattēliem

Reklāmas projekts

Ziema Liptovā ir balta pasaka, kas īpaši radīta kustību aktivitātēm sniegā. Skats uz Tatru kalniem ir nepārspējams, bet uzturēšanās termālajos ūdeņos relaksē un dziedina.

Atklājiet sniegoto mežu, dziļo pārgājienu taku, silto spa un saldo punšu burvību. Modernais un viesmīlīgais Augsto Tatru reģions piedāvā daudzas aktivitātes arī ziemas sezonā.

foto: Publicitātes

Jums vairs nav jāsapņo par gurkstošo sniegu zem jūsu zābakiem vai patīkami pēc tējas smaržojošo gaisu. Vienkārši dodieties uz augstākajiem Slovākijas kalniem un izbaudiet brīvdienas, kas piepildītas ar jaunu pieredzi un neatkārtojamiem piedzīvojumiem. Tas nav tikai pārgājiens, jauna pieredze būs arī vienmēr atvērtās kalnu mājiņas.

Kad valda sals, snieg un dienas ir vēl īsākas, Tatru un Liptovas reģiona piedāvājuma daudzveidība, kas koncentrēta nelielā teritorijā, ir atslēga vislabākajām ziemas brīvdienām.

foto: Marek Hajkovsky

Izbaudīt šo visu ir nenovērtējama pieredze. Jūsu telefons būs ne tikai pilns ar fotoattēliem, bet jūsu galva būs piepildīta ar lieliskiem mirkļiem, mieru un atmiņām par lielisku ēdienu.

foto: Marek Hajkovsky

Vairāk informācijas: www.regiontatry.sk; www.visitliptov.sk

Ikvienu Slovākijā šoziem gaida pasaules mēroga notikums, un ceļojumu aģentūra EnjoyTatras.com ar prieku piedāvā savus pakalpojumus un padomus.