Auto un tehnoloģijas
2023. gada 17. novembris, 09:59

Auto ziņas: "Honda" startē ar trīs jauniem modeļiem

Jauns.lv

Novembra sākumā "Honda" vienīgais oficiālais dīleris Latvijā "Wess Select" atzīmēja piecu gadu jubileju. Atgādināsim, ka par japāņu autoražotāja dīleri "Wess Select" kļuva pēc tam, kad beidzās līgums ar BMW, lai gan Ulmaņa gatvē turpina darboties vācu markas autorizētais serviss.

Kad pirms trim gadiem savu darbību pārtrauca otrs "Honda" dīleris "Nippon Auto", visas ar jaunām "Honda" automašīnām saistītās darbības nonāca "Wess Select" pārraudzībā, tostarp arī "Honda" servisā Berģos. Šīs desmitgades sākums Eiropā "Hondai" bijis visai ražīgs, jo pēdējos gados iznākuši vairāki jauni modeļi.

foto: Ekrānuzņēmums
Par godu piecgades svinībām "Wess Select" autosalonā pirmo reizi bija skatāms jaunākās paaudzes krosovers bestsellers "Honda CR-V".

Par godu piecgades svinībām "Wess Select" autosalonā pirmo reizi bija skatāms jaunākās paaudzes krosovers bestsellers "Honda CR-V", kā arī pilnīgi jauns "Honda SUV" modelis ZR-V un 100% elektriskais krosovers "Honda e:Ny1". Ar šo trīs modeļu pirmajiem testa iespaidiem esam dalījušies TV Autoziņu sižetos, bet tagad mūsu vērtējumu varēsit salīdzināt ar saviem novērojumiem.