foto: Томс Свиланс
Universālveikals “Stockmann” atzīmē 20 gadus Latvijā atzīmē ar pārtikas e-veikalu un pievēršanos modei
Pasākuma viesi.
Bizness un ekonomika
2023. gada 18. oktobris, 17:46

Universālveikals “Stockmann” atzīmē 20 gadus Latvijā atzīmē ar pārtikas e-veikalu un pievēršanos modei

Jauns.lv

17. oktobrī aprit 20 gadi, kopš savas durvis klientiem Latvijā pirmo reizi vēra universālveikals “Stockmann”. Gadu gaitā īstenotas vērienīgas pārmaiņas, gan modernizējot un investējot iepirkšanās vidē, gan attīstot e-komercijas segmentu, tostarp līdztekus modes un kosmētikas interneta veikalam, šoruden atverot arī pārtikas e-veikalu.

Nule kā pārvērtības piedzīvojusi arī kādreizējā kafejnīca universālveikala pirmajā stāvā, ko nākotnē plānots izmantot universālveikala modes kategorijas attīstībai.

Universālveikala “Stockmann” direktore Dace Goldmane: “Šodien mēs atzīmējam “Stockmann” 20 gadus Latvijā, un šis laiks ir bijis pilns iedvesmas un izaicinājumu. Uzņēmums ir attīstījies kopā ar mūsu klientiem, divas desmitgades iedvesmojot ilgtspējīgām un mūsdienīgām izvēlēm katrā dzīves jomā. Šī ir brīnišķīga iespēja pateikties mūsu uzticamajiem klientiem, kā arī visiem mūsu darbiniekiem, kuri ir devuši ieguldījumu universālveikala izaugsmē. Arī nākotnes plāni ir vērienīgi, un jau tuvā nākotnē klientus sagaida jaunumi, tostarp vēl plašāks ekskluzīvu modes aksesuāru piedāvājums.”

Universālveikals “Stockmann” atzīmē 20 gadus Latvijā

17. oktobrī aprit 20 gadi, kopš savas durvis klientiem Latvijā pirmo reizi vēra universālveikals “Stockmann”. Gadu gaitā īstenotas vērienīgas pārmaiņas, ...

gallery icon

2021. gadā tika veikta “Stockmann Delikatess” nodaļas renovācija, pilnībā pārveidojot tās vizuālo tēlu, uzstādot jaunas, energoefektīvas iekārtas un atverot kafejnīcu “Stockmann Cafe”. Nodaļas renovācijā uzņēmums investēja 2,5 miljonus eiro. Savukārt pērn “Stockmann” atvēra modes un kosmētikas interneta veikalu, bet šā gada rudenī dienasgaismu ieraudzīja arī delikatešu e-veikals.

“Rīgas “Stockmann” universālveikals ir nozīmīgs spēlētājs “Stockmann” tīklā. Mēs rūpējamies par to, lai klients saņemtu plašu, ilgtspējīgu izvēļu klāstu un vienlīdz augstu servisu neatkarīgi no tā, vai viņš iepērkas Somijā, Igaunijā vai Latvijā. Mūs vieno tradīcijas, kopīgs skats nākotnē un spēja sniegt klientam labāko, ko piedāvā pasaule,” stāsta Hanna Lansivuori, “Stockmann Gruop” pārdošanas vadītāja.

“Stockmann” jubileju jaunajā modes telpā atzīmēt bija ieradušies tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Somijas vēstniece Anne Saloranta ar kungu,Ramona Petraviča, Aija Šmidre, Anete Bilzēna, Lilita Zatlere, Marika Ģederte, Dāvids, īstajā vārdā Romans Andrejevs, Ieva Bondare, Jānis Jenzis, Armands Simsons, Olga Kolotova, Anita Altmane, Marina Dianova un citi. Pasākuma vadītāja lomā iejutās aktieris Andris Bulis, bet par muzikālo pavadījumu rūpējās Ineses Galantes jaunie talanti. Visiem klātesošajiem kopā ar modes mākslinieci Elitu Patmalnieci bija iespēja radīt jubilejai veltītu mākslas darbu.