Lielākais konfekšu veikals Latvijā "Rainbow Candy" – 3 tonnas un 600 garšas
"Rainbow Candy" (publicitātes foto)
Bizness un ekonomika
2023. gada 11. jūlijs, 10:00

Lielākais konfekšu veikals Latvijā "Rainbow Candy" – 3 tonnas un 600 garšas

Reklāmas projekts

Šīs vasaras sākumā durvis vēra vaļā Latvijas lielākais konfekšu veikals "Rainbow Candy". Veikala produkcija jau pirmajā mēnesī tika palielināta par vēl 100 dažādām garšām, kas nozīmē, ka ikvienam saldummīlim ir iespēja nobaudīt vairāk kā 600 dažādas garšas. Pateicoties sabiedrības interesei, pirmajā mēnesī tika pārdotas 3 tonnas ar gardajām zviedru konfektēm.

"Rainbow Candy" piedāvā ne tikai lielāko konfekšu klāstu Latvijā, bet arī skandināvu kvalitāti, kas ir līderis starp Eiropas Savienības valstīm. Turklāt, kvalitātes zīmi piešķir arī tas, ka vairums konfektes satur riekstus šokolādē un augļus un ir draudzīgas gan vegāniem, gan personām ar glutēna nepanesību.

Agnese Rasiņa uzņēmuma "Rainbow Candy" pārstāve:

"Mūsu ģimenes uzņēmumam ir patiess prieks, ka spējam iepriecināt ikkatru no mūsu klientiem un redzēt  neviltoto prieku viņu acīs, jo tā ir īsta "kvalitātes zīme". Kvalitāte, manuprāt, ir ne tikai mūsu sniegtā produkcija, bet arī sabiedrības novērtējums, kas pirmajā mēnesī mūs ir šokējis. Par to vēlos teikt vislielāko paldies mūsu klientam!

Jāatzīst, ka, vērojot pircēju izvēli, esam "trāpījuši" desmitniekā, jo novērojām gan šokolādes, gan želejkonfekšu un pat lakricas cienītājus. Tas liecina, ka esam parūpējušies par dažādām gaumēm, kam ir iespēja "likt uz kārā zoba" kādu našķi brīvdienas vakarā.

Uzņēmums Latvijas tirgū ir startējis ar nepārprotami lielu produkcijas klāstu, bet šobrīd tiek plānota tā papildināšana gan ar Zviedrijā ražotajām konfektēm, gan arī ar Latvijas dažādu mājražotāju konfektēm. "Rainbow Candy" ir gatavs turpināt savu ceļu kā Latvijas lielākais konfekšu veikals! Turklāt, tuvākais veikala nākotnes plāns ir izveidot arī "Rainbow Candy" internetveikalu   www.rainbowcandy.lv".

Mūsu veikala adrese: Maskavas iela 267, 2. stāvs