Domino's Pizza 15. jūnijā atver otro restorānu Rīgā! Pirmie klienti saņem līdz pat 350 bezmaksas picām!
Bizness un ekonomika
2023. gada 13. jūnijs, 16:22

Domino's Pizza 15. jūnijā atver otro restorānu Rīgā! Pirmie klienti saņem līdz pat 350 bezmaksas picām!

Reklāmas projekts

Pasaules slavenais un iemīļotais picu restorāns "Domino's Pizza" ar lielu prieku paziņo par otrā restorāna atvēršanu Rīgā. Jaunais restorāns viesus sagaidīs siltā, mūsdienīgā un draudzīgā vidē un durvis vērs 15. jūnijā.

Lai gan ir pagājuši tikai daži mēneši, kopš pasaulē lielākā picēriju ķēde Domino's Pizza, kurai ir vairāk nekā 20 000 picēriju vairāk nekā 100 valstīs, atvēra savu pirmo picēriju Latvijā, rīdzinieki ir paspējuši iecienīt ne tikai amerikāņu stila picu un ļoti iespaidīgo piegādes ātrumu, bet arī pašu amerikāņu kultūru.

Domino's Pizza restorāni pagatavo gardas picas tikai 15 minūtēs un piegādā tās tikai 30 minūšu laikā no pasūtījuma veikšanas brīža. Apņemšanās piegādāt picu tik īsā laikā, pēc pārstāvju teiktā, Latvijā nav viegls uzdevums. Taču Domino’s ar tā senajām tradīcijām nekas nešķiet neiespējams: ātru piegādi nodrošina optimizēti iekšējie procesi un savs transportlīdzekļu parks.

Jaunatvērtais restorāns atrodas Imantā, Hyper Maxima telpās. Blakus picērijai ir autostāvvieta, kas ļaus klientam maltītes laikā ērti novietot savu auto bez maksas. Uzņēmums plāno strauju paplašināšanos Latvijā, un jūlijā atklās trešo picēriju, kas atradīsies tirdzniecības centrā "Akropole Rīga". Tā kā Domino's Pizza jau tagad lepojas ar 20 000 restorāniem visā pasaulē, uzņēmums neplāno apstāties pie tikai 3 picērijām arī Latvijā. Arī visi nākamie restorāni turpinās ievērot zīmola zelta standartu – picas piegādāt 30 minūšu laikā pēc pasūtīšanas.

Jaunā restrorāna atklāšanas svētku ietvaros Domino’s Jūs iepriecinās ne tikai ar bezmaksas picu, bet arī ar īpašu, svētkiem radītu akciju. Domino's Pizza rīko MEGA atklāšanas nedēļu no 15. līdz 21.jūnijam. Šīs nedēļas laikā pirmie 50 klienti katru dienu saņems bezmaksas picu. Tāpat visas nedēļas garumā picu pazinēji varēs izmantot īpašo "Mega Week" piedāvājumu un iegādāties jebkuru M izmēra picu tikai par 7,99 eiro.

Domino's Pizza atstāj lielu ietekmi uz pārtikas nozari inovāciju, kvalitātes un garšas ziņā. Restorānos tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas un produkti, un picas tiek ceptas, izmantojot tikai svaigākos dārzeņus, augstākās kvalitātes sieru un augstākās kvalitātes gaļu. Tas garantē plašu un gardu ēdienu izvēli, kas apmierinās pat visizvēlīgākās garšas kārpiņas.

Klienti vienmēr var izvēlēties sev tīkamāko mīklu – klasisko vai itāļu. "Domino's Pizza" priecājas, ka esošie klienti vienmēr atgriežas 3 svarīgu iemeslu dēļ - produkta kvalitāte, sastāvdaļu pārpilnība uz picas un ļoti ātrā piegāde. "Pirmajos darbības mēnešos bijām ļoti pārsteigti par cilvēku atsauksmēm par mūsu sātīgajām picām. Saņēmām ļoti daudz atsauksmju, ka mūsu vidējā pica ir pietiekama, lai 2 cilvēki varētu paēst pilnvērtīgu maltīti. Galu galā, tā tam ir jābūt!"

"Domino's Pizza" pārstāvji apliecina, ka noturēt esošos klientus nav grūti, jo uzņēmums katru dienu strādā, lai klientus nekad nepieviltu. "Ikdienā strādājam tikai ar svaigākajām pārtikas sastāvdaļām, daudz laika veltām inovāciju izmēģināšanai. Šobrīd strādājam pie jaunas picas pamatnes, kas noteikti būs iemīļota un patiks visiem Latvijas iedzīvotājiem. Apsolām pārsteigt savus klientus jau pavisam drīz."

Rakstu sagatavoja Daniels Pelīte, Domino’s Pizza mārketinga vadītājs Latvijā!