Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tikai 48 stundas! "Microsoft Office 2021 Pro Plus" un "Windows 10 Pro" sākot no 6 €
Auto un tehnoloģijas

Tikai 48 stundas! "Microsoft Office 2021 Pro Plus" un "Windows 10 Pro" sākot no 6 €

Reklāmas projekts

Office 2021 Pro pievienošana jaunam datoram maksā aptuveni 439,99 USD, pērkot to tieši no Microsoft. Bet tagad Keysoff Mātes dienas izpārdošanā jūs varat iegādāties Microsoft Office 2021 tikai par 26,25 €, ietaupot vairāk nekā 90%. Ja mājās ir vairāki datori, kuriem jāinstalē Office 2021, ir dažādas kombinācijas, no kurām izvēlēties!Piemēram, zemākā vienības cena ir 5 datoru kombinācija, bet Office 2021 cena ir 13,85 €! Ja esat Mac lietotājs, varat arī izbaudīt pirkuma atlaidi vietnē Keysoff, jaunākā Office 2021 Home and Business versija for Mac maksā tikai 37,99 €!

Microsoft Office atlaižu zona! Tik zema kā 13.85 €/PC

Operētājsistēma ir pamats, lai dators darbotos droši un stabili, un Windows 11 ir jaunākā un labākā Microsoft sistēma un viena no populārākajām sistēmām. Jūs varat iegādāties Windows 10 Pro vietnē Keysoff tikai par 6,22 €/PC, un varat jaunināt uz Windows 11 Pro BEZ MAKSAS. Nesen Microsoft Bing atkal tika atjaunināts, lai atbalstītu multimodālu izvadi 100 valodās, nepārtrauktu tērzēšanu un ierakstus var eksportēt jebkurā laikā, kā arī tiks palaists ChatGPT līdzīga spraudņa funkcija.

50% ATLAIDE citām Windows OS un Office (Atlaides kods: VZK50)

Ja jums ir nepieciešama vēl cita datorinstrumentu programmatūra, Keysoff ir arī jums! Piemēram, Keysoff var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

Keysoff garantē, ka tā pārdotās licences ir 100% autentiskas un nav nekādu drošības problēmu. Licences, ko iegādājaties no Keysoff, nav ierobežotas ar abonēšanu, tāpēc Keysoff licences ir "uz mūžu", un jums ir neierobežota piekļuve: operētājsistēma tiks atjaunināta un atbalstīta tās darbības laikā. Instalēšanas un lietošanas laikā, ja jums rodas kādi jautājumi, varat sazināties ar Keysoff diennakts tehniskā atbalsta komandu. Keysoff nodrošina pēcpārdošanas apkalpošanu mūža garumā, tas ir, ja, lietojot šo programmatūru, jums rodas kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar Keysoff. Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, veicot datora modernizāciju ar šo īpašo piedāvājumu!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss
Sazinaties ar Keysoff: service@keysoff.com

Kā maksāt?

Pievienojiet preci iepirkumu grozam, pēc apstiprināšanas noklikšķiniet uz "Pāriet uz apmaksu".

Pēc nepieciešamās informācijas aizpildīšanas noklikšķiniet uz "cwalletco", lai izvēlētos maksājuma veidu.