TC "Spice" rekonstruētais "Lido" restorāns

Pēc pusotra mēneša ilgas rekonstrukcijas tirdzniecības centrā "Spice", darbu atsāk "LIDO" restorāns, kura pārbūvē un modernizācijā tika investēti 1,8 miljoni ...

gallery icon
Bizness un ekonomika
2023. gada 17. februāris, 16:51

FOTO: pēc vērienīgas rekonstrukcijas TC "Spice" atklāts "Lido" restorāns ar paplašinātu ēdienkarti

Jauns.lv

Pēc pusotra mēneša ilgas rekonstrukcijas tirdzniecības centrā "Spice" darbu atsāk "Lido" restorāns, kura pārbūvē un modernizācijā tika investēti 1,8 miljoni eiro. Veicot pārplānošanas darbus, restorāns turpmāk varēs vienlaikus uzņemt ap 600 apmeklētāju.

Kā norāda "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons, tieši TC "Spice" uzņēmumam vienmēr bijusi īpaša vieta, jo tieši šeit tika atklāts pirmais "Lido" restorāns tirdzniecības centrā.

"Restorāna plānojumu un interjeru pārveidojām tā, lai telpa kļūtu gaišāka, mūsdienīgāka, vienlaicīgi saglabājot mums tik tradicionālos elementus," sacīja Ķirsons, norādot, ka jau drīzumā restorānā būs pieejamas arī svinību telpas. "Rekonstruējot restorānu, sevišķi piedomājām par kvalitatīvāku darba vidi: izveidojām jaunas garderobes ar dušām, atjaunojām atpūtas telpas, lai ieguvēji būtu ne vien restorāna klienti, bet arī darbinieki.”

Restorāna kopējā platība sastāda 2100 kvadrātmetrus, no kuriem 1279 kvadrātmetri tiks atvēlēti klientu apkalpošanas un ēdināšanas zonām. Interjerā dominē gaiši, dabīgi toņi, ko tagad papildus izcels arī dienas gaisma, pateicoties būtiskam jauninājumam – plašiem logiem.

"LIDO Spice" līdztekus pārbaudītai klasikai tiks piedāvāti arī aktuāli street food ēdieni. Neskaitot jau ierastos burgerus, būs iespēja baudīt arī jaunumus, tostarp grilētas un fritētas uzkodas, savukārt dzērienu klāstā parādījās lejamais vīns un sidrs. Rezultātā "LIDO Spice" restorāna ēdienkarte ir paplašinātā līdz 200 pozīcijām, norāda uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Sabiedrībā zināmi cilvēki brokasto jaunajā "Lido" tirdzniecības parkā "Alfa"

gallery icon

Imantā atver jaunu "LIDO" restorānu

Ceturtdien, 19. oktobrī, Imantas tirdzniecības centrā „Damme” durvis klientiem vēris jauns "LIDO" restorāns. "LIDO Damme" ir uzņēmuma trīspadsmitais restorāns Rīgā ...

gallery icon