Auto un tehnoloģijas
2022. gada 5. jūlijs, 07:00

Kugoo elektriskais skrejritenis ir jaudīgs un ērts palīgs jūsu ikdienas braucienos

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Ja meklējat jaudīgu un modernu elektrisko skrejriteni, kas kļūs par neaizstājamu palīgu jūsu ikdienas braucienos, tad Kugoo G1 ir piemērots tieši jums. Pateicoties tā unikālām dizainam un izcilam tehniskajām īpašībām, šis modelis ir ļoti populārs lietotāju vidū.

Tas ir pilnpiedziņas elektro skrejritenis, un katra riteņa motora jauda ir 1000 W. Salīdzinot Kugoo G1 ar iepriekšējiem modeļiem, ir palielināts arī tā maksimālais ātrums – tagad skrejritenis var sasniegt iespaidīgu ātrumu līdz pat 60-70 km/h. Jāatceras arī, ka elektro skrejritenis ir pilnvērtīgs transporta līdzeklis, kam nepieciešama pienācīga tehniskā apkope, lai tas varētu kalpot ilgāku laiku. Savai un apkārtējo cilvēku drošībai, ir jāiepazinās ar ceļu satiksmes noteikumiem, jāiegādājas atstarojošie elementi braukšanai tumšajā diennakts laikā un arī nepieciešamais aprīkojums, lai pasargātu sevi no traumām.

Akumulatora jauda ir 18AH 52V, kas būtiski atšķir modeli no konkurentiem, jo ​​šis elektro skrejritenis daudz labāk pārvar kāpumus un šķēršļus. Skrejriteņa maksimālais nobraukuma attālums ir līdz 60 km ar vienu pilnu uzlādi. Komplektā ir iekļauts 2A lādētājs, un pilns akumulatora uzlādes laiks ir aptuveni 8 stundas. Ātrākai uzlādei un ērtībai elektro skrejritenis ir aprīkots ar otru kontaktligzdu, kas ļauj pieslēgt papildu lādētāju.

Kugoo G1 ir aprīkots ar 10 collu bezkameru riepām ar šosejas protektoru, kas palielina elektriskā skrejriteņa manevrētspēju un atvieglo pārvietošanos pa dažādiem ceļa segumiem. Skrejritenim ir uzstādītas disku bremzes priekšā un aizmugurē un lai pagarinātu sava skrejriteņa kalpošanas laiku, periodiski ir jāveic bremžu suportu un kluču apkopi. Plats aizmugurējais spārns aizsedz riteni un novērš netīrumu un pilienu nokļūšanu uz apģērba. Elektro skrejritenis ir aprīkots ar īpaši ērtu svārsta balstiekārtu ar diviem atsperu amortizatoriem, kuru cietības pakāpe ir regulējama.

Klājas garums sastāda 52 cm, bet platums ir 23 cm, kas ļauj mainīt pozīciju un turēt kājas paralēli, nodrošinot lielāku komfortu braukšanas laikā. Uz klāja atrodas arī īpaši izturīgs stiprinājuma mehānisms, kas pāriet stūres statnē un skrejriteņa balstiekārta amortizē braukšanu pa nelīdzenu apvidu, novēršot jebkādu bojājumu iespējamību. Neslīdošs pārklājums sniedz atbalstu kājām un neļauj nokrist no skrejriteņa, padarot braucienu drošu un ērtu.

Skrejriteņa svars sastāda 34 kg un saliktā veida elektro skrejritenis ir kompakts un to var viegli ievietot jebkuras automašīnas bagāžniekā. Stūrei ir papildu stiprinājumi lai izvairītos no stūres rata locīšanas mehānisma brīvkustīguma, bet vienlaikus stūre ir arī ātri un viegli salokāma. Stūres rata augstums nav regulējams, taču tas atrodas pietiekami augstā līmenī, lai būtu piemērots dažāda garuma cilvēkiem. Kugoo G1 elektro skrejritenis ar aprīkots ar borta datoru un voltmetru: voltmetrs tiek iedarbināts ar aizdedzes atslēgu, bet borta dators ar ieslēgšanas pogu. Uz displeja tiek atspoguļoti tādi parametri, ka akumulatora uzlādes līmenis, pašreizējais ātrums un kopējais nobraukums, bet ar vadības pogu palīdzību var pārslēgt trīs ātruma režīmus.

Kugoo G1 ir tehniski pilnveidots un mūsdienīgs modelis, kuram līdz sīkumam ir pārdomāta katra detaļa. Šis skrejritenis apvieno sevī pievilcīgu sportisku dizainu, augstu ražošanas kvalitāti un manevrētspēju. Jūs nekad nenožēlosiet par savu lēmumu, ja izvēlēsieties tieši Kugoo G1 elektro skrejriteņa modeli saviem ikdienas braucieniem.

Raksts tapis sadarbībā ar gpspro.lv