Tūrisms
2022. gada 30. maijs, 15:15

Lāzeršovs baseinā! Cīruļu ģimene jaunākajā ceļojumā iepazīst Slovākiju

Jauns.lv

Latvijas ceļotāju ģimene nāk klajā ar 2. “Ceļot bez robežām” sēriju, ļaujot ieskatīties savos piedzīvojumos Slovākijā.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

"Bija lielisks plāns, nobraukt ar ragavām no viesnīcas uz stāvlaukumu, bet ..... Nomainījām viesnīcu un no kalniem esam nobraukuši uz pilsētu Popradu, kur, uz 3 naktīm, apmetamies lieliskā viesnīcā - ''Aqua City Poprad'', kurai ir lielākais Spa kompleks Slovākijā un otrs lielākais akvaparks, ar daudz baseiniem, bāriem, televizoriem (lai sēžot baseinā var skatīties savas mīļākās sporta pārraides) un vakaros, sēžot lielā baseinā var baudīt lāzeršovu. Atkal dodamies uz kalniem un pievārējam super melno trasi, pēc kuras adrenalīns garantēts uz ilgu laiku," otro sēriju apraksta Ivars Cīrulis.