Restorāna-bāra "Stage 22" jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

gallery icon
67
Bizness un ekonomika
2022. gada 20. maijs, 10:47

Restorāna-bāra "Stage 22" jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Trešdien, 18. maijā, Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga" restorāna-bārā "Stage 22", kas atrodas viesnīcas 8. stāvā, notika atjaunotās ēdienkartes prezentācija. Ēdienkarti izstrādāja jaunais restorāna šefpavārs Kaspars Reveliņš.

Jaunā "Stage 22" ēdienkarte ir kulinārijas tendenču kvintesence. Ēdienu veidošanas procesā tiek izmantotas dažādas kulinārijas tehnikas, stili un produkti no visas pasaules, lai viesi piedzīvotu vairākas gastronomiskas sajūtas. 

"Izstrādājot ēdienkarti, par iedvesmas avotu kļuva pati dzīve. Brīži, kas dažādos dzīves periodos atstāja visspilgtākos iespaidus un mani ļoti ietekmēja. Īpaši kūka "Kartupelis", pēc kuras skolas gados ar draugiem skrējām uz ēdnīcu. Atjaunotajā ēdienkartē šis deserts ir ieguvis jaunu elpu. Pamatā ir šokolādes biskvīts un šokolādes skaidiņas, kokosriekstu sorbets, iebiezinātais piens, konjaks un kokosriekstu ūdens želeja," stāsta "Stage 22" restorāna šefpavārs Kaspars Rēveliņš.

"Stage 22" restorāna-bāra ēdienkartē ir plaša zivju produktu izvēle, tai skaitā: "Zivs mozaīka" — dāņu dzeltenspura, tuncis, forele, nori, daši, daikons ar vieglu jogurta mērci; store ar ikriem holandiešu mērcē; miso zupa ar karalisko makreli. Gaļas ēdieni ietver jēras rump steiku, liellopu ribas, trifeļu burgeru un citus. Pilnajā ēdienkartē ietilpst zupas, aukstās un karstās uzkodas, antipasti, pamatēdieni, kaviārs un deserti.

Restorāns-bārs "Stage 22" ir atvērts no trešdienas līdz svētdienai no pulksten 14:00. Piektdienās un sestdienās virtuve strādā līdz 01:00 naktī, pārējās restorāna darba dienās — līdz 23:00. Plašāka informācija un rezervācijas pa tālruni +371 67670122 vai e-pastu stage22.riga@kempinski.com.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Grand Hotel Kempinski Riga