Tūrisms
2021. gada 10. novembris, 13:34

VIDEO: Tulumas drupas, Senotes un mode! Cīruļi izbauda Meksiku

Jauns.lv

Latvijas ceļotāju ģimene nāk klajā ar jaunāko “Ceļot bez robežām” sēriju, ļaujot ieskatīties savā ceļojumā pa Meksiku.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Meksikas 3. sērijā. būs gan ļoti karsts, gan patīkami vēss. Dodoties aplūkot Tulumas Maiju pilsētas drupas, izbaudījām pamatīgu svelmi un bija sajūta, ka esam iesprostoti saunā, tādēļ no šīm drupām pa taisno devāmies uz Senotēm, kur peldes vēsajos ūdeņos atgrieza mūs pie dzīvības. Tulumas galvenā iela ir tūristu pārpildīta gan dienā, gan vakarā, tādēļ kamēr aizbraucam līdz Tulumas simbolam, cilvēkam ar saplēstām krūtīm, paiet krietns laiciņš un nokavējam apmeklējumu uz trenažieru zāli “Tulum Jungle Gym”, kas atrodas Tulumas pludmalē. Bet vakarā dodamies ielās, kur Lelde apbrīno vietējos veikalus un to modi!” par jaunāko sēriju izsakās Ivars Cīrulis.