Tūrisms
2021. gada 22. septembris, 17:57

Snorkelēšana, ēdiens un daudz saules – Cīruļu piedzīvojumi Āfrikā turpinās!

Jauns.lv

Klajā nākusi raidījuma “Ceļot bez robežām” jaunākā sērija, kas ļauj ieskatīties Cīruļu ģimenes iespaidiem pilnajos ceļojumos pa Āfriku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

“Snorkelējam okeānā un ēdam pusdienas uz salas. Bet, atgriežoties Zanzibārā, apskatām lielākos baobabus, kādus mūžā esam redzējuši. Nomainām atkal viesnīcu, tagad divas dienas dzīvosim “Pongwe Beach Hotel”, un beidzot sagaidām savu pirmo brīvo dienu, kad nedodamies kādā ekskursijā. Baudām skaisto viesnīcas pludmali, sauļojamies, peldamies un daudz, daudz bildējamies! Leldei tapusi skaista fotosesija sadarbībā ar “Lauma Lingerie”. Pēdējā dienā, Zanzibārā, mēs dodamies uz slimnīcu taisīt testus, pārceļamies ar prāmi uz Tanzāniju uz Dar Es Salaamu un dažādu iemeslu dēļ, paliekam vienu nakti šajā pilsētā!” par jaunāko sēriju izsakās Ivars Cīrulis.