Tūrisms
2021. gada 7. jūlijs, 10:41

Ceļojošās Cīruļu ģimenes dāmas satriec ar fantastisku fotosesiju “lidojošajās kleitās” Grieķijā

Jauns.lv

Latviešu ceļotāju ģimene Ivars un Lelde Cīruļi, kuri šobrīd kopā ar bērniem atrodas Grieķijā, atsaukušies uz cilvēku interesi un publicējuši sīkāku informāciju par iespaidīgo fotosesiju ar “lidojošajām kleitām”, kura iespējama uz skaistās salas.

Nesen nāca klajā raidījuma “Ceļot bez robežām” jaunākā sērija, kas ļauj ieskatīties Cīruļu ģimenes iespaidiem pilnajos ceļojumos pa Grieķiju.

Sērijā īpašu ievērību izpelnījās fotosesija, kuru Lelde, kopā ar meitu, aizvadīja koši sarkanās, vējā plīvojošās kleitās.

Šādu foto iespēju uz salas piedāvā vietējā speciāliste. Jaunākajā video ģimene parāda vairāk no fotosesijas un interesentiem atklāj, kā, viesojoties Santorini, to noorganizēt sev.

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.